AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İnşallah önümüzdeki seçimler, 2019 mahalli idare seçimleri, milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri, milletimizin tarihinde bir dönüm noktası olacak." dedi.

Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar’ın Cumhuriyet'in kurulduğu mübarek topraklar olduğunu belirtti.

Partilerinin Afyonkarahisar'da kurulduğunu ifade eden Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bunu her konuşmasında dile getirdiğini bildirdi.

AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi organizasyonu olduğunu dile getiren Eroğlu, "Çünkü başında bir dünya lideri, gerçekten muhteşem bir lider var. Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. Sizler de her seçimde AK Parti'nin yüzünü ak ettiniz." diye konuştu.

Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'nın her seçimde, gece gündüz demeden kapı kapı dolaştığını, her seçimde ayrı bir destan yazdığını belirterek, bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

"Artık bütün yolar Afyon'un kaymağı gibi oldu"

Son halk oylamasında Afyonkarahisar'ın yüzde 65'lik oy oranıyla büyük bir destan yazdığını anlatan Eroğlu, "Şu anda Afyonkarahisar'da her 3 kişiden 2'si AK Parti'li. İnşallah önümüzdeki seçimler, 2019 mahalli idare seçimleri, milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri, milletimizin tarihinde bir dönüm noktası olacak." diye konuştu.

Eroğlu, AK Parti'nin Afyonkarahisar'a büyük yatırımlar yapıldığına dikkati çekerek, "Afyonkarahisar'a 530 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Artık bütün yolar Afyon'un kaymağı gibi oldu." ifadesini kullandı.

"Başarılı bir operasyon yürütülmektedir"

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçik'in yurda zaferle dönmesini diledi.

Türk ordusunun İslam'ın son ordusu olduğunu belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Yalnızca Anadolu'nun ve Trakya'nın değil bütün mazlum ve mağdur milletlerin, bütün İslam ümmetinin son yurdu bu topraklar, son ordusu Türk ordusudur. Onun için bütün mazlum ve mağdur milletlerin hakkını, hukukunu muhafaza etmek amacıyla, terör örgütlerine yönelik çok başarılı bir operasyon yürütülmektedir. Yavaş, emin ve kararlı bir şekilde yürütülen bu operasyonun başarıyla neticelenmesi hepimizin en büyük temennisi, duasıdır."

Şahin, kongreleri, çalışmalara yeni bir ivme kazandırılan bir şölen olarak gördüklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızın 2019 hedeflerimiz doğrultusunda daha da hızlanacağına, kararlı adımlarla hedefimize ilerleyeceğimize canı gönülden inanıyorum. Geride bıraktığımız 16 yılda gece gündüz demeden ortaya koymuş olduğunuz fedakar çalışmalarınız sayesinde çok büyük başarılara imza attık, her aşamada, her alanda önemli mesafeler katettik. Ancak daha yapacak çok işimiz var. Bu teşkilat, bu büyük aile inşallah bu hedefleri gerçekleştirecektir."

Muhabir: Melike Kınacı