AK Parti Erzincan İl Teşkilatı tarafından seçim çalışmaları hızla devam ediyor. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a seçim çalışmalarında AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş ve parti teşkilatı eşlik ediyor.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimlerine 17 gün kaldı. İlçe ziyaretlerine de başlayan AK Parti Erzincan teşkilatı Üzümlü, Otlukbeli ve Çayırlı ilçelerini ziyaret ettiler. Seçim yasağının kalkmasının ardından hummalı bir şekilde çalışmalara başlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır 2-0 hedeflerine olan inançlarının her geçen gün daha da güçlendiğini belirttiler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları, vatandaşlardan aldıkları tepkilerin çok çok olumlu olduğunu belirterek gücümüz millet işimiz hizmet diyerek Erzincan’a dev bir vizyonun sağlam temellerini atmaya başladıklarını belirttiler.

AK Gençlik İş Başında

AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından seçim çalışmalarına olağanüstü bir şekilde destek veriliyor.  AK Parti Erzincan İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş; “24 Haziran 2018’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimlerine ilk günden beri milletimizin bekası için doğruyu anlatarak hazırlanıyoruz.

Siyasette genç görüşün önünü açan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu yeni nesillere aktarmaya geçmişte yaşananları yaşatılanları anlatmaya devam ediyoruz. Ülkemizin AK Parti iktidarında atladığı çağın emsali görülmemiştir. Bizler AK Gençlik olarak AK Parti Erzincan Milletvekili Adaylarımız Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın vizyon tecrübesine gençlik enerjimizi katarak ilerliyoruz” dedi.