Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geçit Beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Başsoy burada yaptığı konuşmada Erzincan her yönüyle güzide bir şehir, burada yaşamaktan ve bu şehre hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum dedi. 
Geçit Beldesinde düzenlenen toplantıya Erzincan Milletvekili Burhan Çakır,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kayser ve çok sayıda coşkulu vatandaş katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut ‘‘AK Parti olarak iktidara geldikleri 2002 yılından bu yana ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ şiarıyla hareket ettiklerini belirterek,  "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında buluşan aziz milletimizle birlikte yol yürüyoruz, Tevazu, samimiyet, gayretle çıktığımız  bu yolda AK Parti olarak her zaman önce millet, önce memleket diyoruz. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyor, milletimize ve ülkemize hizmet ediyoruz’’ dedi. 

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise konuşmasında ‘‘31 Mart seçimlerinin arifesindeyiz, seçimlerin Ülkemiz için, devletimiz için, milletimiz için, herkes için Can Erzincan için hayrılar getirmesini Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Kazasız, belasız,  demokratik bir ortamda,  birlik, beraberlik,  kardeşlik ortamında bu seçim sürecinin neticelenmesini niyaz ediyorum’’ dedi. 
ERZİNCAN HER YÖNÜYLE GÜZİDE BİR ŞEHİR
Başkan Başsoy, ‘‘11 yıllık siyasi geçmişimde hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimseyi birbirinden ayırmadan alevi, sünni, kürdü, Laz’ı, Çerkez’i hepsini bağrıma bastım, hepiniz benim kardeşlerimsiniz. Allah hepinizden razı olsun, Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Erzincan her yönüyle güzide bir şehir, burada yaşamaktan ve bu şehre hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum’’ dedi.
Başsoy konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘‘Allah nasip ederse 31 Mart 2019 tarihinden itibaren Geçit Beldesi mahalleleri ile Can Erzincan’ımızın bir mahallesi haline gelmiş olacak. Bunu niçin yaptık Yunusemre Mahallesi ile birleşmiş, Fatih Mahallesi ile birleşmiş, Kamu Lojmanlarıyla birleşmiş bir belde, biz istedik ki Mimar Sinan Mahallemizde hangi güzellikler varsa, hangi imkanlar varsa Geçit Beldesinde de, Ulalar Beldesinde de, Yaylabaşı Beldemizde de, Yalnızbağ Beldemizde de Yoğurtlu Beldemizde bu imkanlar olsun istedik. Bugüne kadar bu Beldelere hizmet etmiş bütün Belediye Başkanlarına teşekkür ediyorum. İmkanları ölçüsünde ellerinden geleni yaptılar.
Merkez Belediyesinin ekonomik gücü ile bir beldenin ekonomik gücü bir olmaz. Bu bölgedeki Belediye binaları  ilk adım hizmet binalarımız olacak. Yani 9 Beldedeki belediye binaları aynı şekilde hizmet vermeye devam edecektir. Burada ki personelimiz merkeze çekmeyeceğiz, hatta burada ki hizmetleri daha da artıracağız. İş makinalarımız burada kalacak, bir yere götürmeyeceğiz’’ dedi. 
BİRÇOK PROJENİN ALTINA İMZA ATTIK
Başsoy, ‘‘ 5 yıldır Erzincan merkezde birçok projenin altına imza attık. 2014 yılında 24 proje ile yola çıktık 77 proje ile tamamladık.  Göreve gelirken dedik ki şehrimizdeki yaşayan hemşerilerimizin başka şehirlere özendirmeyeceğiz bugün geldiğimiz noktada Allah’a hamd olsun ışıl ışıl bir şehir, aydınlık bir şehir, ve il dışından gelenlerin ne kadar değiştiğinin fark ettiği bir şehir. Ama bunu göremeyenlere de bir şey demiyoruz. Bir şehirde Belediye Başkan adayları,  eğer bu şehrin suları akmıyor, bu şehrin suları kirli, bu şehrin yollarında yürünmüyor, arabalar yürümüyor, kaldırımlar iyi değil, yeşil alanları noksan, parkları noksan, aydınlatması noksan böyle taleplerle gelmiyorlarsa bu şunu gösteriyor Belediyecilik açısından bu şehirde bir noksanlık olmadığını gösteriyor, buda bize gurur veriyor. Çünkü biz biliyoruz ki Can Erzincan hem Doğu Anadolu’nun hem İç Anadolu’nun en modern en yaşanabilir bir şehri haline gelmişti’’ dedi. 
AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise konuşmasında ‘‘Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür ederek, Cemalettin Bey 5 yıldır şehrimize ciddi manada katkı sağladı. Artık bundan sonra vatandaşlarımız gönül belediyeciliği ile göreceksiniz daha çok hizmet alacaktır’’ dedi.  Yapılan konuşmalardan sonra Belde halkının sorunları dinlenmesinin ardından program son buldu.