AK Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, bölgede terör devleti kurulmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Serkan Bayram, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin teröre karşı net tavrını zeytin dalı harekatı ile bir kez daha dünyaya gösterdiğini belirterek, yapılan operasyonlarla Türk ordusunun gücünü bir kez daha sergilediğini ifade etti.

Kendi aldığı kararı bağımsız şekilde uygulayan hükumetin bundan sonra ülkenin güvenliğini tehdit eden her türlü unsurları ortadan kaldıracağını ifade eden Bayram, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi Afrin'den sonra sıra Münbiç'e gelecek ve tüm güney sınırımız bu hainlerden temizlenene kadar harekatlar devam edecek. Bölgede terör devleti kurulmasına asla izin vermeyeceğiz. Vatanımızın, komşu ülkelerimizin, bölgedeki ülkelerin ve sivil masum halkın huzuru ve güvenliğini sağlayana kadar hükumetimizin tavrı nettir ve gereken yapılacaktır."

Bayram, harekata katılan Mehmetçik'e başarı dileyerek, "Terörü destekleyip binlerce tır dolusu mühimmat yardımında bulunan ülkelere Türkiye'nin cevabı zeytin dalı operasyonu ile verilmiştir. Türkiye iktidarıyla muhalefetiyle ve tüm halkıyla tek yürek olup Afrin operasyonuna destek vermiştir. Kahraman askerlerimize Allah'tan muvaffakiyet diliyorum." ifadesini kullandı.