Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili adayları Ayhan Doğan ve CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Urtekin, Merkez İlçe Başkanı Mesut Sağır, Belediye Başkanları, CHP İl, İlçe, Kadın Kolları, Disiplin Kurulu, Gençlik Kolları üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri’nin katılımı ile 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Seçimleri ile ilgili çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar. Şehir Merkezi, Mahalleler, Beldeler, İlçeler ve Köylerde seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayları vatandaşların sorunlarını dinleyerek yapılacak olan seçimde vatandaşlardan destek istiyorlar.

CHP Erzincan Milletvekili Adayı Ayhan Doğan Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, EGC Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yalçınkaya  ve Gazeteciler tarafından karşılanan CHP heyeti Gazeteciler ile fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaret esnasında CHP Erzincan Milletvekili Adayı Ayhan Doğan açıklama yaptı. Doğan yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerle ilgili Erzincan’da çalışmalarımız devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarını gezdikten sonra Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettik. Sayın başkanımız ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Buradaki gazetecilerimiz ilimizde en doğru haberi ulaştıran arkadaşlarımız. Çok fazla mesai harcıyorlar, belki iktidardaki baskıdan dolayı bazı haberleri yayınlamıyor olabilirler ama biz iktidara geldiğimiz gün önlerinde ki tüm engelleri kaldıracağız. Rahat rahat haber yapma konusunda hiçbir sıkıntınız kalmayacak. Ne sosyal medyaya baskı, ne Erzincan’daki gazetelere baskı nede Türkiye’de var olan düşüncelerinden dolayı içeri atılan gazeteciler olacaktır. Bunlarla ilgili bilgi alışverişlerinde bulunuyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Seçim çalışmaları nasıl gidiyor?

Şu anda Erzincan’da seçime iki gün kaldı. Aldığımız izlenim halkın büyük bir çoğunluğunun değişim düşüncesinde olduklarını bize net bir şekilde ifade ediyorlar. Bu düşünceleri Erzincan için hayırlı olacak. Çünkü gerçekten de ülkede bir tıkanmışlık var. Bunu ancak ince ayarla geçeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce’ye ve partimize ciddi bir yaklaşım var. Bizim 24 Haziran’da iktidara geleceğimize inancımız tamdır. Geldiğimiz zaman ülkenin ve Erzincan’ın ekonomik düzeyini, sosyal düzeyini, her türlü üretimi yapmak için gayretle çaba sarf edeceğiz. Ülkemize hayırlı olsun diyorum.

Vekil olursanız Erzincan için düşündüğünüz projeleriniz var mı?

Öncelikle parti programlarımız çok önemli. Parti programlarından en önemlisi aile sigortası, ilk olarak bunu uygulayacağız. Geldiğimiz zaman 48 saat içerisinde OHAL’i kaldıracağız, kaldırdıktan sonra yargının bütün herkese adaletli bir biçimde ulaşmasını sağlayacağız. Mağdur insanların kendi haklarını aramaları noktalarında tüm olanakları onlara sunmaya çalışacağız. Erzincan ile ilgili düşüncemiz 135 tane doğu illerinde yapmayı planladığımız fabrikalar var. Erzincan bildiğiniz gibi sürekli göç veren bir yer. Üretim tamamen tarım ve hayvancılığa bağlı ancak tarım ve