Erzincan ve Üzümlü İlçesinin Sevilen Simalarından Dursun Karaağaç Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimlerinde Üzümlü Belediye Başkan Adaylığı için Müracaatta bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Topçu'ya Resmi Müracaatını yaklaşık 200 kişilik grup ile yapan Dursun Karaağaç Ak Parti İlçe Başkanlığında bir açıklama yapan. Amacının hizmet olduğunu tek derdinin Üzümlü'nün kalkınması olduğunu vurgulayan Karaağaç; "Ben içinizden biriyim. Doğduğum günden beri Üzümlü'nün havasını teneffüs ediyorum, inşallah ölene kadarda bu cennet ilçenin havasını teneffüs edeceğim. Üzümlü ve Üzümlü insanının üzüntüsü kederim, sevinci ise neşem olmuştur. 30 yıldır kamuda görev yapıyorum, bunun 25 yılını yönetici olarak yaptım. Şimdi sizlere, ilçeme ve insanımıza hizmet etmek için Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinde Ak Parti Üzümlü Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. "dedi

Üzümlümüz Daha Gerçekçi ve Kuşatıcı Projelerle Kalkınmalı

Karaağaç daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; "Siyasette düsturum dürüstlüktür, samimiyet ve sadakat olacak ve bundan asla ödün vermeyeceğim. Gün ayrışma günü değil gün birleşme günü, gün kavganın değil, gün kardeşliğin günü diyorum. Nasıl ki 15 Temmuz'da Üzümlü olarak tek yumruk olduysak, Üzümlü'nün çıkarları ve menfaatleri karşısında da tek yumruk olalım diyorum.

Cenab-ı Hakkın takdiri ve siz değerli hemşehrilerimin destekleriyle Üzümlümüze Belediye Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.

Yüksek teveccüh ve takdirlerinizi beklerken, öncelikle Cenab-ı Hak'tan bu ulvi görevi hayırlısıyla nasip etmesini diliyorum. Üzümlümüze daha gerçekçi ve kuşatıcı projelerle var olan kaynaklarını harekete geçirerek, bütün ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesinde hiçbir engel bulunmadığını, gözlemleyerek tespit ettim.

Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Üzümlü Belediye Başkanlığı görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Üzümlü ve Üzümlülere var gücümle hizmet edeceğim. Üzümlü'de ki gerek görevimin niteliği, gerekse Üzümlü'ye ve Üzümlülere hizmeti bir borç bilmem sebebiyle İlçemize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Bu görevi yürütürken cefakar, fedakar ve vefakar muhterem Üzümlülü hemşerilerimin destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacaktır.'dedi