2017 yılında Erzincan'ın çeşitli bölgelerine açılması planlanan Şubelerden CANPARK PTT şubesi hizmete başladı. Kavakyolu Beldesi, Demirkent Beldesi ve Yanlızbağ Beldeleri ve Yunus Emre Mahallesi'ne PTT Şubelerinin önümüzdeki günlerde hizmete girmesi bekleniyor.  


Halkın hizmetinde olan  PTT Erzincan'da hizmet ağını genişleterek hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye devam ettiğini belirten Erzincan Milletvekili Av.Serkan Bayram,"PTTErzincan'da  Merkez'de 13 Şubat PTT,Hocabey PTT,Adliye PTT, Küçük Sanayi PTT,Erzincan Üniversite PTT,  Organize Sanayi PTT, 59.Topçu Eğitim Tugay PTT, Havaalanı PTT, Akyazı PTT, Mollaköy PTT, Cağlayan PTT,Çukurkuyu PTT, Geçit PTT, Mengüceli Mahallesi PTT, Ulalar PTT  Şube olarak hizmet ederken, Yoğurtlu ve Yaylabaşı PTT acenta olarak  hizmet vermektedir. 16 Şube 2 Acenta Erzincan Merkezde hizmet eden PTT Başmüdürlüğü açtığı CANPARK PTT ve acacağı 4 yeni PTT şubesi ile Erzincan'da her köşede hizmeti halkın ayağına götürmeye devam ediyor. Ayrıca Erzincan PTT Başmüdürlüğü'ne bağlı 9 PTT Merkez Müdürlüğü ve Başpınar, Dutluca, Cadırkaya ve Kargın'da da PTT şubeleri bulunmaktadır. 


PTT Türkiye çapında olduğu gibi Erzincan’da da her geçen gün hizmeti halkın ayağına götürmek amacıyla var gücüyle de çalışmaktadır. Şehrimizin muhtelif yerlerinde PTT şubeleri açmak suretiyle mobile bir süratle vatandaşlarımıza en yakın olmanın arzusu içerisindedir. Şehrimizin çeşitli yerlerinde mevcut potansiyele cevap verebilecek şubeler açılamaya devam edecek” şeklinde konuştu.