31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Erzincan heyeti Cumhuriyet Halk Partisini ziyaret etti.  AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanlığını ziyaret etti. 

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Erzincan İl Başkanı Ayhan Doğan, “Öncelikle Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve AK Parti İl teşkilatına partimize yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da da Milletvekillerimiz ile seçime girdik. Erzincan’da ki seçim atmosferi gerçekten de dostluk içerisinde ve dayanışma içerisinde geçti. Kim kazanırsa kazansın fark etmiyor. Hepimiz Erzincan için çalışıyoruz. Önümüzde 31 Mart’ta yapılacak olan bir yerel seçim var. Bu seçiminde yine aynı dayanışma ve dostluk içerisinde gideceğine eminim. Bu konuda biz hep işbirliği içerisinde çalıştık. Erzincan için çalıştık. Siyaset ayrı ama biz o siyaseti de dostluk içerisinde yürüteceğiz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Bugüne kadar Erzincan’da yapılan seçimlerin tamamı birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmiştir. Eminim ki 31 Mart’a kadar geçecek seçim kampanyası süresi içerisinde de bu birlik beraberlik ve kardeşliğimiz daim olacaktır. Yıllardan beri özellikle Erzincan’da kardeşlik birlik beraberlik en üst seviyeye çıkmıştır. Seçimlerin hepsi demokrasinin gereğidir. Yapılması gereken kampanyalardır. Hak eden kazansın. Birlik, beraberlik ve kardeşlik kazansın. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımız, Merkez İlçe Başkanlığımız ve yönetim kurulu üyeleri bugüne kadar Erzincan’ımızda yapılan seçimlerde her zaman birlik beraberlik içerisinde olacağımızın mesajlarını vermişlerdir. Birlikte çalıştık yıllardan beri. Bu bizim için mutluluk verici bir şey. Şehrimiz için mutluluk verici bir şey. Diğer partilerle de aynı şekilde çalışıyoruz. Onları da ziyaret ediyoruz. Karşılıklı ziyaretlerimiz oluyor. Seçim sürecinde tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.