24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Erzincan Milletvekilliği adayları gösterilen Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır’ı tebrik ederek başarılar dileyen AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Neticede Erzincan kazanacak, ülkemiz kazanacak.

Karakelle açıklamasın da "Adalet üzerine temellenen ve yükselen bir millet siyasetinin adresi, Milletimizin son umut ışığı Adalet ve Kalkınma Partisinin 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde İlimizden aday olan çok değerli Sayın Süleyman KARAMAN ve Sayın Burhan ÇAKIR arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Mevla’m hayırlı eylesin. Erzincan için, Ülkemiz için hayırlı olsun.

Milletvekili olarak görev yaptığım süre içerisinde, Can Erzincan’ımıza hizmet noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmış ve 4 dönem Milletvekili olmuş bir kardeşinizin bu canı bu bedende olduğu müddetçe de Hemşehrilerime hizmet etmeye devam edeceğim. Bizim için aslolan davamızdır. Ve şahsını davasından önde görenler kaybetmeye mahkumdur.

Milletvekilliği esnasında beraber çalıştığımız, İl Başkanları , Merkez İlçe Başkanları , İlçe Başkanları , Belde Başkanları , Kadın Kolları Başkanları, Gençlik kolları Başkanları ve yönetimlerine ve bilcümle AK Patiye gönül vermiş tüm dava arkadaşlarıma, Aziz hemşehrilerime, vefalarından ve kadirşinaslıklarından dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyor, Hakkımı helal ediyor, kendilerinden helallik diliyor, teşekkürü bir borç biliyorum. Biz nefis siyaseti hiçbir zaman yapmadık. Bizim siyasetimiz vefa siyaseti, vicdan siyaseti, sevgi siyaseti oldu her daim.Bu kutlu davada başım dik, alnım ak, Erzincan’ı temsil etmenin onuru evlatlarıma ve torunlarıma  bırakacağım en büyük şereftir.

Aday adaylık süreci içerisinde Erzincan ve AK Parti sevdalısı Milletvekili aday adayı kardeşlerimin, demokratik bir duruş göstererek, tatlı ve heyecanlı bir yarış içerisinde olmaları AK Partideki hizmet yarışımızın ne büyük sevda olduğunun ifadesidir.

Çünkü bu dava “ Zamanın, mekanın ve makamın ötesindeki bir anlayışla hırsını sevdasına, nefsini kalbine, öfkesini aşkına feda edenlerin davasıdır”.

 Ak Parti davası “ Ahmet Yesevi’den Yunus’a, Edebali’den Akşemseddin’e, Hacı Bektaş’tan Ahi Evran’a, Abdülkadir Geylani’den Abdülhakim Arvasi ’ye uzanan muhabbet silsilesinin her halkasına kıymet verenlerin davasıdır.

Bu nedenle AK Partide Makam ve mevkii yoktur, sadece ve sadece hizmet vardır.

    Sadakatimizin makamlara bağlı olmadığı,  adaylık süreci sona ermiş, listeler belirlenmiştir. Şimdi AK Partinin bayrağı altında olmanın gururu, milletimize ve Erzincan’ımıza hizmeti ibadet kabul etmiş bir misyonun temsilcileri olarak bütün enerjimizi yapılacak seçimlere vermemiz gerekmektedir.

       Bu seçim sürecinde Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Gezi olaylarında,17-25 Aralık sürecinde, 15 Temmuzda Millet iradesiyle İktidar olan AK Partiyi yıkamayanlar şimdide 24 Haziran seçimlerinde şer cephesi oluşturuyorlar.  İç ve dış mihraklar ile Müttefik sandığımız ülkeler FETÖ, PKK, PYD, gibi proje terör örgütleriyle işbirliği içerisinde bir yıpratma ve yıldırma eğilimi içerisindeler. Bu oyunu İnşallah Millet iradesiyle sandıkta bozacağız.

      Devletin bekası, Milletin geleceği, istiklal ve istikbal mücadelesi söz konusuysa gerisi teferruattır. 15 Temmuz’da verilen istiklal ve istikbal mücadelesinde olduğu gibi,15 Temmuz zaferimizi 24 Haziran’da taçlandırmak için sahadayız.

      Çünkü, AK Parti milletin ta kendisidir.

Çünkü, AK Parti milletin umududur.

Çünkü, AK Parti anaların duası, gençlerin heyecanıdır.

Çünkü, AK Parti Gönül Coğrafyamızdaki mazlumların, mağdurların tek sesi, İslamın ilk kıblesi Mescid-i Aksa’nın Şehri Kudüs’ün tek nefesidir.

Çünkü, AK Parti “Biz bu ülkenin sahipleriyiz” diye haykıranların gür sesidir.

Bu nedenle;

Bugün; Birlik ve beraberlik zamanıdır.

Bugün; Bir olma, beraber olma iri olma, diri olma zamanıdır.

Bugün; Hizmet zamanıdır.

Bugün; Milleti yüceltme zamanıdır.

Bugün; Partimizin kurucusu davamızın efsanevi lideri, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere kazandırdığı Yüce davanın iktidarını yüceltme zamanıdır.

Bugün; Hizmet ve gönül adamı Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın belirlediği hedeflere yürüme zamanıdır.

Bu bağlamda Yüce Milletimiz vefakârdır. Kendine hizmet neferliği yapanları asla unutmaz. Bu yüce vefaya güvenerek, diyorum ki, hamdolsun ki bu parti ve bu hareket millete asla sırtını dönmemiştir. Milletimizde AK Partinin elinden hep tutmuştur.

Bu yönüyle 24 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak kazanılan her fazla bir Milletvekilliği,  geleceğe bir mesaj, Türk siyaseti açısından bir milat olacaktır.

24 Haziran seçimlerinde demokrasi kazanacak, bahar havasını, yazın sıcaklığını bütün ülkemiz teneffüs edecek.

24 Haziran seçimlerinde yeni bir Türkiye, yeni bir Erzincan, bitmeyen bir bahara kavuşacaktır.

Böylece, 24 Haziran seçimlerinde Erzincan’ımızdaki her bir seçim sandığından Türkiye’ye güven ve istikrar mesajı vereceğiz.

Unutmayalım ki Erzincan’ımız, bizim dünümüz, bugünümüz, yarınımızdır. Her karışında anılarımız, her karışında hizmetimiz ve alın terimiz, her karışında gelecekle ilgili hayallerimiz vardır.

Neticede Erzincan kazanacak, ülkemiz kazanacak.

Türkiye içim Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde kutlu yolculuğa DEVAM

Yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun"dedi