AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan halkı bizleri önemli bir göreve taşıdı. Bizler de Erzincan’ı mecliste en doğru şekilde temsil edeceğiz, Erzincan İnsanı daima hizmetin en iyisine layıktır ” dedi.

24 Haziran seçimlerinden Ak Parti Erzincan Milletvekili olarak seçilen Süleyman Karaman, Meclis odasındaki ekranda şehrin yatırımlarını an be an takip ediyor. İlde yürütülen projeler,  ekranda sürekli açık bir vaziyette sıralanırken bu projelerin son durumu ise sürekli güncelleniyor.

Erzincan Milletvekili Karaman meclisteki makamında Nehaber24.com'a özel açıklamada bulunarak Erzincan halkı bizleri önemli bir göreve taşıdı. Bizler de Erzincan’ı mecliste en doğru şekilde temsil edeceğiz, Erzincan adına durmak yok çalışmaya devam ” dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Bizlere emanet olan bu güzel kente ve insanlarına hizmetin en iyisini, en kalitelisini verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz diyen Karaman, çünkü Erzincan İnsanı daima hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

ÇOK ÖNEMLİ PROJELER YÜRÜYOR

Erzincan’da yaşayan halkımızın ihtiyaçlarına Milletvekili arkadaşım Burhan Çakır ile birlikte el birliği ile cevap vermeye çalıştıklarını söyleyen Karaman, ‘‘Bu manada gerek bizler, gerekse teşkilatlarımız olarak Erzincan halkının her türlü ihtiyaçlarına el birliği ile cevap vereceğiz, Erzincan genelinde şu anda çok önemli projeler yürüyor. Memleketimize hizmetin en iyisini hak eden vatandaşlarımız için,  birlik ve beraberlik içinde güzel ve bereketli işler yapmayı Cenab-ı Hakk’tan nasip etmesini diliyorum’’ dedi