AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, seçim ziyaretleri kapsamında Kemah ve Refahiye ilçe köylerini ziyaret ettiler.

 Karış karış Erzincan’ı dolaşıp tüm hemşehrilerimizi dinleyeceğiz diyerek yola çıkan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’a ziyaretlerinde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Keleş ile parti teşkilatı eşlik etti.

Kemah ilçesinde Geleneksel 41.kemah köyleri Dostluk turnuvası ödül törenine katılan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları daha sonra Doğanbeyli, Hakbilir, Alp, Kerer ve Bahçe köylerini ziyaret ettiler.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları ve parti il teşkilatı istek ve önerileri not alarak destek istediler. Sevgi ve samimiyetle karşılanan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti hükümetinin en büyük atılımlarından birini tarım ve hayvancılıkta gerçekleştirdiğini belirterek verilen destek, teşviklerden bahsettiler. Köylünün milletin baş tacı olduğunu belirten AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır, Erzincan’da tarım ve hayvancılığın çok önemli olduğunu belirterek bu alanda gelişim için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler.

Refahiye’de ise Şahverdi, Aydıncık, Cengerli ve Kırkbulak köylerini ziyaret eden AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, burada da köylü vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini ve önerilerini dinlediler.

Ziyaret ettikleri köylerde büyük destek ve ilgiyle karşılanan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları, kendilerine gösterilen bu ilgiye karşılık milletten aldıkları güçle Erzincan için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ayrıca Hökümetten (Refahiye’den) bu ülkeye bir Başbakan çıkmasının gururunu yaşadıklarını ve Başbakan Binali Yıldırım’ın öncülüğünde memleket sevdası ile daha güzel işler yapmaya devam edeceklerini belirttiler.