Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneğin de gerçekleştirilen ziyarette Şehit Aileleri Koruma Derneği başkanı Özal Kılıç ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “ Ülkemiz bir seçim sürecine gidiyor. İnşallah ülkemizin yarınları için ülkemizi yönetecek olanlar ülkemizin geleceği için bu kutlu yola çıktılar. Allah vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza katkılar sağlayacak görevler nasip etsin. Allah çıktığınız bu kutlu yolda yar ve yardımcınız olsun dedi.

MHP Erzincan İl Başkanı Sakin Sönmez’de; “İlk sivil toplum ziyaretimizi sizlere yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Buda bizim bir ahde vefamızdır. Sizler bu devlet ve bu millet için can veren, kan veren ve aileleri ile beraber bedel ödeyen insanlarsınız. Bu noktada MHP’nin bütün mensupları şehit ailelerine ve gazilere sonsuz teşekkür içerisindeler” dedi.

Şehit yakınlarının kendileri için vazgeçilmez olduğunu belirten MHP Erzincan milletvekili adayı Bekir Aksun, seçilmesi durumunda önceliğinin şehit yakınlarının sorunlarını çözmek olduğunu söyledi. Erzincan’da bir çatı altında bulunan şehit ailelerimizin dernek olarak bizden taleplerini yerine getireceklerini de ifade eden Aksun, hain terör örgütleri dün olduğu gibi bugünde ülkemiz üzerinde hain bir plan içerisindeler. Ama şükürler olsun devletimizin gücü milletimizin birlik ve beraberliği bu planları daima bertaraf ediyor” dedi.