Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Milletvekili Adayı Bekir Aksun mesajında "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış bulunmaktayız. Cenab-ı Allah’tan, onun rızasını kazanmak amacıyla tuttuğumuz oruçların, samimiyetle gerçekleştirdiğimiz ibadetlerin kabulünü niyaz ediyorum.

Bayramlar Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahasıdır. Ne var ki Türkiye’nin bekası sağlama alınmadıkça, İslam dünyası huzur ve istikrara kavuşturulmadıkça sevinçlerimizin bir yanı buruk, umut ve hayallerimizin bir tarafı buhranlıdır.

Huzur ve istikrarı önce kendi etrafımızdan başlayarak tesis etmemiz gerekir. Erzincan’da birlik, ülkede birliği getirir. Ülkede milli ve manevi bir birlik Türk Milletine dirlik getirir. Mübarek Ramazan bayramı vesilesiyle Erzincan’ımızda ve Ülkemizde milli birlik ve beraberlik içerisinde, değerlerimizi koruyarak yaşamamızı temenni ediyorum. Bu sebeple tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarken, Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.