Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Genel Kurultayında yenilenen MYK Listesinde yer alan Erzincanlı sayısı 2’ye yükselirken en genç isimde Erzincanlı hemşerimiz oldu.

BAHÇELİ YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Devlet Bahçeli, MHP'nin 12. Olağan Kurultayında, salonda hazır bulunan 1176 delegenin tamamının imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday gösterildi. Devlet Bahçeli, 1167 oyla MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

MYK LİSTESİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİM

MYK Listesinde en çok dikkat çeken isim Geçmiş Dönem Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı yapan Erzincanlı hemşerimiz Ahmet Yiğit Yıldırım oldu. Ayrıca Ahmet Yiğit Yıldırım MYK üyeleri arasında en genç isim olarak da dikkat çekti.

MYK LİSTESİNE 2 ERZİNCANLI 

MYK Listesinde en çok dikkat çeken isim Geçmiş Dönem Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı yapan Erzincanlı hemşerimiz Ahmet Yiğit Yıldırım ve yine hemşerimiz MYK Üyesi Hasan Özarslan listede yer aldı.

4 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSİM MYK DIŞI KALDI

Habertürk TV'de yer alan bilgiye göre, MHP lideri Devlet Bahçeli, mevcut 4 genel başkan yardımcısını, yeni MYK'ya almadı.

LİSTE DIŞI KALAN İSİMLER

MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından, Oktay Öztürk, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Mehmet Günal ve Şefkat Çetin yeniden MYK listesine aday gösterilmedi. Listede eski Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Mehmet Parsak, İzzet Ulvi Yönter yeni isimler olarak ön plana çıktı.