AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman, Burhan Çakır, MHP Milletvekili Adayı Bekir Aksun Erzincan genelindeki mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Yüzlere muhtarın katıldığı programda birlik ve beraberlik çağrısında bulunuldu.

24 Haziran Seçimleri Seçimleri’ne sayılı günler kala, milletvekilleri adayları da çalışmalarını hızlandırdı. Seçim süresinin kısa oluşu nedeniyle adaylar ilçe ve köy ziyaretlerini kısıtlı tutmak zorunda kalırken, AK Parti Erzincan İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programla Erzincan genelindeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelindi. Programa AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Milletvekili Adayları Süleyman Karaman, Burhan Çakır, MHP Milletvekili Adayı Bekir Aksun, AK Parti ve MHP İl Teşkilatı yöneticilerinin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Köy ve mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarının dinlendiği toplantıda yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik çağrısında bulunuldu. Erzincan’ın gelişerek, daha modern bir şehir hale gelebilmesi için tarım ve hayvancılığın yanı sıra bunlara bağlı sanayinin gelişmesi için her kesimden insanla birlikte ortak hareket edilmesi gerektiği vurgulandı.