24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde AK Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayları kendilerini açıklamaya devam ediyor. TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında AK Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

ERZİNCAN’A HER ZAMAN HİZMET ETTİM

Taşdemir yaptığı açıklamada Erzincan’a bir gönül borcu olduğunu belirterek hayatı boyunca Erzincan’a hizmet etmekten gurur duyduğunu ifade etti. Taşdemir; “1963 Erzincan doğumluyum, ilkokul eğitimimi Erzincan Merkez Soğukoluk köyünde tamamladım. Erzincan İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra, sırasıyla Atatürk Üniversitesi Elektrik Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü, en son olarak da Karadeniz Üniversitesi Elektrik ve Elektronik bölümünden mezun oldum. 1986 yılında Türkiye Elektrik Kurumunda Erzincan İl Müdürlüğünde göreve başladım. İliç, Refahiye, Tercan, Çayırlı ve Kemah ilçelerinde İşletme şefliği yaptım. Akabinde Elektrik Dağıtım müessesinde Bölgesel Eğitim Müdürü, Proje Müdürü, İşletme Bakım Müdürü, planlama ve tesis müdürü olarak görev yaptım. 2003 yılında Erzincan Dağıtım Müessese Müdürü olarak atandım, 6 yıl yapmış olduğum bu görevden sonra, Başbakanlık Özelleştirme İdaresine bağlı Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğünde genel müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına bağlı TEDAŞ Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak görevimi ifa ettim. Ayrıca Erzincan’da yapmış olduğum görev haricinde Sivil Toplum Kuruluşu olarak TRT, AKİT Muhabirliği, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği, Elektrik Teknikerleri Derneği Başkanlığı, Elektrik Mühendisliği İl Temsilciliği ve Trafik Kazalarını Önleme Derneği Başkanlığı görevini yürüttüm.

AK PARTİ DÖNEMİNDE ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Açıklamasını sürdüren Taşdemir; “AK Parti Döneminde sayın bakanlarımızla, milletvekillerimizle  ve bürokratlarla birlikte çok büyük yatırımlar yaptık. Öncelikle şehrimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz hatta köylerimizin elektrik sistemlerini yeniledik ve Türkiye çapında en iyi duruma getirdik. Erzincan dağıtım Müessesesine ait bölgesel eğitim merkezinde bunlardan birtanesi olan Erzincan’da diğer illerden gelmek üzere yaklaşık 3 bin kişi eğitim yapıyorlar. Ayrıca Avrupa standartlarına uygun şekilde şu anda inşaatı devam eden bir eğitim merkezi yapılıyor.

BARIŞIN VE HOŞGÖRÜNÜN ŞEHRİ ERZİNCAN’A HİZMET ESASTIR

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Taşdemir Erzincan’a hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu belirterek; “Erzincan’a hizmet etmek her zaman yüreğimde var olmuştur ve var olmaktadır. Yine gururla söyleyebilirim ki Allah’ın bana lütfettiği mesleğimi icra ederken barışın ve hoşgörünün şehri olan Erzincan’ımıza hep ayrı baktım. Bugün ise 30 yıldır sürdürdüğüm hizmet aşkını dahada ileriye götürmek için 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Partimizden Aday Adaylığı başvurusunu yaptım. Bu kutlu yolda yürümek için dünya beşten büyük diyerek güçlünün değil hakkın ve halkının yanında olduğunu tüm dünyaya haykıran Arakan’da ve Suriye’de dünyaya insanlık dersi veren her türlü terör örgütüne açık ve gizli şer güçlere zerre kadar geçit vermeyerek, dik duran liderimiz Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın İzinden giderek. Yolları bölüp aileleri kavuşturan, hava yollarını halkın yolu olarak gören, hızlı tren ile yeni bir çığır açan hoşgörünün ve tevazünün  sembolü haline gelerek gönüllere taht kurmuş olan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı örnek alarak bu zamana kadar bu önemli yolda davamıza ve şehrimize katkıda bulunmuş tüm büyüklerimize şükran duyarak, bu kutsal davanın  bayrak yarışını devam ettirmek büyük hedefimdir. Bu önemli kararı alırken öncelikle Yüce Mevla’ma ve siz değerli dostlarıma güvendiğimi belirterek bu kardeşinizi takdirlerinize emanet etmek istiyorum, niyet bizden kısmet Allah’u Teâlâ’dan diyerek hepinizi kalbi duygularla selamlıyorum’dedi