AK Parti Erzincan 5. Dönem İl Başkanı ve İnşaat Mühendisi Orhan Bulut, AK Parti Erzincan Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

Yoğun bir katılım ve destekle AK Parti Erzincan İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısında AK Parti Erzincan Milletvekilli Aday Adayı Orhan Bulut, “Davamızın yanındayım ve bu davanın bir neferi olarak bir hizmetçi olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Siyasetin İçerisinden Geliyoruz

AK Parti Erzincan Milletvekilli Aday Adayı Bulut, açıklamasında; “24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aday adaylığı için partimize başvurdum. Cenabı hak şahsımıza da ülkemize de hayırlı uğurlu etsin inşallah. Benim dışımda aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. Gerek AK Parti’den gerekse MHP’den ve diğer partilerden bu hizmet yarışında bende varım diyen bende hizmet etmek istiyorum Erzincan’a diyen bütün arkadaşlarımı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Biliyorsunuz bizler çok uzun bir süre siyasetin içerisinden geliyoruz. Refah partisi, saadet partisi, fazilet partisi ve en son olarak AK Parti’de bir dönem il başkanlığı yaptım.

Davamızın Yanındayım

Hep siyasetten heyecan duydum. Siyasette bu şerefli millete hizmet etmekten kıvanç ve mutluluğunu yaşadım. İnşallah Rabbim nasip ettiyse partimizin yetkili kurumları da takdir ederse Milletvekili olarak bu göreve bu hizmete devam etmek istiyoruz. Çünkü bu millet çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntılı dönemde gerek partimizin üzerinde oynanan oyunlar gerekse Sayın Cumhurbaşkanımızın üzerinde oynanan oyunlar ve bu sürecin içerisinde bende tekrar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Davamızın yanındayım ve bu davanın bir neferi olarak bir hizmetçi olarak hizmet etmek istiyorum anlamında bu müracaatımızı yaptık. Biliyorsunuz 5. Dönem il başkanlığı döneminde çok sıkıntılı bir süreçten seçtik. 3 tane seçim yaptık. 3 tane kongre yaptık. Birde 15 Temmuz belasını bütün teşkilatlarım olarak ilçe teşkilatlarım, kadın kollarım, gençlik kollarım, belde teşkilatlarımız mahalle temsilcilerimiz üyelerimize kadar hakikaten büyük bir özveri gösterildi. Gece nöbetleri tutuldu. O hain darbe girişiminin atlatılmasında, gerek parti üyelerimiz ve tabanlarımız, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan insanımız çok büyük bir gayret gösterdiler ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldılar. Bu hain darbe girişimini püskürttük. O dönemde görev yapan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu Oyunun Karşısındayız

Tabi Erzincan’ımızın medarı iftiharı Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı Başbakanlığının ilk aylarında 15 Temmuz darbe girişimi meydana geldi. Hakikaten biz televizyonlardan onun bu bir ufak bir gurubun kalkışması demesi ile ve daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın kalkışma dediği herkesi parti önüne davet ediyorum dedi. Her birimiz partimizin önüne geldik. Meydanları 30 gün boyunca doldurduk. Türkiye Cumhuriyeti devletinin üzerinde kimse oyun oynayamayacak. Bu oyunun karşısındayız. Tüm Türk milleti olarak cevap verdik. O günlerde yaptığımız çalışmalar bundan sonra ki süreçte de Milletvekili olarak yapmak istiyoruz. Tabi talep etmesi bizden takdir Sayın Cumhurbaşkanımızdan. Sayın Başbakanımızın teşkilatlarımızın il teşkilatımızın kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belde teşkilatlarımız mahalle temsilcilerimiz bu temayülde şunu istiyorum ben Erzincan’ımıza en iyi hizmeti bu aday adayları arasından kim verecekse onu seçelim. Bu hizmet yarışında kapasitesi ve daha öncesinde yaptıklarını dikkate alarak bu arkadaşları belirlersek hem partimiz hem Türkiye hem de Erzincan’ımız kazanır.

Ben bu anlamda AK Parti teşkilatlarının yetkili kurumlarına güveniyorum. Çünkü onlarında derdi en iyi adaylarla yola çıkmak. En iyi oyu alıp seçildiği şehre hizmet etmektir. Bütün siyasi partilerimiz bu anlamdadır. Onun için konuşulan dedikodulara da çok takılmıyorum. Hizmet talep etmektir. Ben varım demektir. Ondan sonra ki tercih teşkilatlarımızındır. Takdir Rabbimindir.

Eğer ki bu hizmet yarışında Rabbim bize bu hizmeti nasip edecekse hamd ederiz şükrederiz. Etmeyecekse de yine hamd ederiz, bizim görevimiz budur” ifadelerini kullanarak basın toplantısına katılan herkese teşekkür etti.