AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram’ın girişimleri ve Başbakan Binali Yıldırım’ın destekleri ile Refahiye ve Tercan İlçelerine Halkbank şubesi açılacak.

AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram, bir süreden beri devam eden çalışmalarda son hazırlıkların yapıldığını söyledi. Erzincan’ın Refahiye ve Tercan ilçelerinde bankalarda yaşanan sıkıntının asgariye indirilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve sorunları büyük ölçüde giderdiklerini kaydeden Bayram, yaşanan banka sıkıntıları ile yakından ilgilendiğini ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Refahiye ve Tercan ilçesinde şube açmak için çalışmalarına başladığını ve önümüzdeki günlerde resmen hizmete başlayacağını kaydeden Bayram, “Erzincan’ın Refahiye ve Tercan ilçesinde şube açmak için büyük bir sorumluluk alan ve fedakarlık örneği gösteren Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a ve bizlerden desteğini esirgemeyen Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. İlçedeki vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İlçede yeni bir banka şubesinin açılmasının herkese fayda sağlayacağını kaydeden Bayram; memurların, esnafların, çiftçilerin yaşadığı sıkıntıların artık geride kalacağını sözlerine ekledi.