Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ve şehirde görev yapan gazetecilerin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın yanı sıra Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Keleş, parti teşkilatı katıldı.

 Erzincan gündemine ilişkin konuların cevap bulduğu ziyarette AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar bu kutlu yola baş koyduklarını ve millet uygun görürse Erzincan’ın yükünü omuzlamaya hazır olduklarını belirttiler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ziyarette yaptığı açıklamalarında; “Millete hizmet için varız. Sevdamız Türkiye derdimiz Erzincan. Erzincan’a ne yapsak azdır. Erzincanlı hemşehrilerimiz her hizmetin en güzeline layıktır. Bizler bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarımızın bu şehre olan katkıları ve destekleri bizler için çok önemli. Sizler milletin tarafsız sesisiniz. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” ifadelerini kullandılar.

Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Barış Yalçınkaya ise açıklamasında; “Erzincan’da basın mensupları olarak siyasilerle her zaman yan yanayız. Doğruyu takdir ediyoruz, yanlışı eleştiriyoruz. Gazetecilik bunu gerektiriyor. Tarafsız bir anlayışla bu şehir için elini taşın altına koyan herkesin yanındayız. 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve Erzincan için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek AK Parti Erzincan teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.