Hakkari’nin dağlıca bölgesinde pkk terör örgütü mensupları tarafından 2 askeri araca yönelik gerçekleştirilen hain saldırı ile ilgili açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzincan Milletvekili Dr. Talha Erol Durmaz, hainlerin gerçekleştirdiği saldırıyı nefretle kınadığını, ülkeyi bölmek için hain saldırıları gerçekleştirilen bölücü terör örgütü mensuplarının kendi kanları ile boğulacağını ifade etti. Milletvekili Durmaz, hain saldırıda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, şehit ailelerine, Türk Milletine ve silahlı kuvvetlerine başsağlığı diledi.

            PKK terör örgütü mensupları tarafından Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde, askeri konvoyun geçişi sırasında gerçekleştirilen mayınlı pusu sonrası, şehit ve yaralıların olduğu Genelkurmay Başkanlığı tarafından açıklandı.

            Yapılan hain saldırıda terörün kanlı yüzünün bir kez daha gözler önüne serildiğine dikkat çeken AK Parti Erzincan Milletvekili Dr. Talha Erol Durmaz, hain saldırıyı şiddetle kınadığını ifade ederek, “Bu saldırılar milletimizi yıldıramayacaktır. Milletimiz

dimdik ayaktadır. Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki; birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerini ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır. Hainler kendi kanlarında boğulacaktır. Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun,

ordusuyla, polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecektir. Hain saldırıda şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

            Milletvekili Durmaz ayrıca; Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a yönelik yapılan bazı asılsız haberlere de tepki göstererek, “Bu elim saldırı ve bu yoğun acı yaşanırken bile pkk’yı bırakıp Cumhurbaşkanı'na saldıran medya maymunlarını Allah'a havale ediyorum.” dedi.