Önceki dönem Erzincan milletvekili ve 27. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, ‘Her daim Erzincanlılara layık olmaya çalıştığını belirterek, tüm hemşehrilerimiz bilsinler ki yüreğim her daim Erzincan için çarpıyor"  dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki (TBMM)  makamında Nehaber24.com'a bir açıklamada bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, "Erzincan Milletvekili olarak görev yaptığım süre içerisinde hep hemşehrilerime layık bir kardeşiniz olmaya çalıştım. Türkiye ve Erzincan için gece gündüz demeden çalıştık. Erzincanlı hemşerilerinin kendisine kutsal bir emanet teslim ettiğini ve TBMM’de görevini en iyi şekilde yaparak bu kutsal emaneti hep yükseklerde tutmaya çalıştığını söyleyen Bayram,  24 Haziran'da yapılan genel seçimlerde İstanbul 1.Bölgeden adaylığımız uygun görüldü.  Allah nasip etti, İstanbul Milletvekili olarak hizmet etmeye devam ediyorum,  Yalnız tüm hemşehrilerim bilsinler ki yüreğim her daim

Yüreğim Erzincan için çarpıyor" dedi
Milletvekilliği bir yasama görevi olduğunu sözlerine ekleyen Bayram, ‘‘biz milletin bir parçasıyız. Bizim için önemli olan halkın makamına çıkmaktır. Vatandaşımız elbette ki ihtiyacını söyleyecek ve elbette ki biz bu talepleri doğruluk ve hakkaniyet ölçüsünde gereğini yapmaya çalışacağız, bizim gücümüz millet, işimiz hizmet. Ben bu vesile  tüm Erzincanlı hemşerilerimi ve milletimi saygıyla selamlıyorum dedi.