Erzincan’da 4. Ayını tamamlayan Dünya göz Hastanesi Bugüne kadar bölgede birçok ilki gerçekleştirmeyi başardı, lazer operasyonlarıyla, göz kusuru bulunan hastaları gözlükten kurtararak Avrupa standartlarında bir hizmeti Erzincan a taşıyan dünya göz hastanesi açıldığı günden bugüne kadar 4 aylık süreçte toplam 78 lazer ameliyatı gerçekleştirdi. Bu operasyonların 60’a yakını çevre illerden gelen hastalar için gerçekleştirildi. Bu sayede çevre illerden gelen insanlarında pozitif yorumlarını alarak şehre önemli bir vizyon katmış oldu.

 Bölgede daha önce gerçekleşmeyen keratokonus tedavisinde de önemli başarılara imza atan dünya göz Erzincan hastanesi bu tedavilerle özelikle genç yaş grupları için büyük bir umut ve mutluluk kaynağı olmuştur. Bunların yanı sıra Glokom,oküplasti,şaşılık,konjoktivittedavilerinde başarılı bir yol izleyen dünya göz hastanesi göz ile ilgili tüm tedavileri uygulayarak bölgenin ihtiyacına cevap vermiştir.

Dünya Göz Hastanesinin bölge direktörlüğü ve hastane müdürlüğü yapmakta olan Savaş Şirinocak ise; her geçen gün dünya göz Erzincanın  büyüdüğünü ve geliştiğini ifade etti. Ayrıca gelen hastaların ihtiyaçlarını karşılama noktasında eksiksiz hareket etmeyi kendilerine misyon edindiklerini ve gelen pozitif yorumlar sayesinde dahada motive olduklarını belirtti. Amaçlarının bölgeye ve Erzincana hizmet olduğuna vurgu yapan Şirinocak Dünya gözün her daim hizmet odaklı ve hasta memnuniyetine dayalı bir yol izleyeceğini tekrarladı.