Açıldığı günden itibaren Erzincanlılar başta olmak üzere çevre illere de hizmet sunan Dünyagöz Hastanesi, kaliteli uzman ekipleriyle sağlık alanında Bölge halkına hizmet sunuyor. Dünyagöz Hastaneleri İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Demir ve Dünyagöz Hastanesi Erzincan Şubesi Hastane Başhekimi Dr. Hakan Özkan ile Erzincan’da görev yapan basın Mensupları ile bir araya geldi. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Demir, burada yaptığı açılamada 2014 yılının eylül ayından bu güne kadar Erzincan’da hizmet verdiklerini belirterek Erzincan’da olmaktan mutluyuz dedi. Bülent Demir, Dünyagöz Hastanesi Erzincan şubesinin sadece Erzincan’a değil Bölgeye hizmet verdiğini ifade ederek yılsonuna kadarda, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında yeni hastanelerin vatandaşın hizmetine kazandırılacağını kaydetti.

 15 BİN HASTAYA HİZMET VERİLDİ

Dünyagöz Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Özkan, hastanenin Erzincanlılara en iyi hizmeti sunmak için faaliyet gösterdiğini söyleyerek, “Göz sağlığı alanında ki benzersiz başarılara bir yenisini ekleyen Dünyagöz’ün sahip olduğu tecrübe ve donanımını Erzincan halkının hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Açıldığı günden bu güne kadar 10 aylık süre içerisinde 15 bin hastaya muayene hizmeti sunduklarını söyledi.

BİN 42 AMELİYAT

Başhekimi Dr. Hakan Özkan, 10 aylık süre içerisinde 280 lazer cerrehisi, 890 katarak ve 72 adet de Kronistik ameliyatı olmak üzere toplan Bin 42 adet ameliyatı başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade etti. BÖLGEDE

ERZİNCAN’IN İSMİ ANILIYOR

Başta Gümüşhane, Erzurum olmak üzere Tunceli,Bayburt, Bingöl ve Sivas'tan hastaların Dünyagöz Erzincan Hastanesi'ne geldiklerini ve burada başarılı operasyonlar geçirdiklerini söyleyen Başhekim Özkan, tüm bu operasyonlar neticesinde Erzincan'ın adının bölgede iyi bir şekilde anılmasının kendileri için büyük mutluluk kaynağı olduğunu dile getirerek, Erzincan Dünyagöz Hastanesinde üst düzey cihazlar ile donatılmış ameliyathane, lazer ünitesi ve ameliyat sonrası yatakhane ve daha bir çok göz hastalığı ile ilgili donatılmış cihazlar ile hizmet sunmaktadır dedi.