Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” programı kapsamında 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” projesi kapsamında etkinliklerine aralıksız olarak devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı 2014 Sağlıklı Beslenme ve Hareket Yılı projesi kapsamında Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” kapsamında Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan engelli çocuklarla bir yürüyüş programı gerçekleştirdi.

Işıkpınar beldesinde gerçekleşen yürüyüşe Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İsmayil Yılmaz ve Sağlık İl Müdürü Dr. Mesut Turan katıldı.

Düzenlenen yürüyüş sonrasında bir açıklama yapan Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin Müdürlüğü “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” programı kapsamında 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” projesi kapsamında etkinliklerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda bugünkü yürüyüşümüzü sevgi evlerinde kalan yavrularımızla yapmak istedik. Çok güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızla şarkılar söyleyerek,  eğlenceli bir şekilde yürüyüşümüzü tamamladık.  Bu etkinliğimize destek veren tüm kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi. Program daha sonra su ve elma ikramı ile sona erdi.