Sağlık Bakanlığı tarafından sözleşmesi yenilenmeyerek yakın zamanda görevine son verilen ancak ani bir kararla tekrar sözleşmesi yenilenerek görevine geri dönen Sağlık Sen İl Temsilcisi H. İbrahim İçoğlu hastane yönetiminde Müdür yardımcısı olarak görevine devam etti.

Hem Yönetici Hem Sendikacı

Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari Mali İşlerden sorumlu Müdür Yardımcılığı görevini yürüten H. İbrahim İçoğlu yönetimle birlikte önemli bazı kararlara imza atmasına rağmen aynı anda kendisine bağlı temsil ettiği sendika üyelerinin haklarını savunmaya çalışması tepkilere neden oldu.

H. İbrahim İçoğlu bir taraftan yönetici olarak hastanedeki uygulamalara imza atmaya devam ederken sanki bu uygulamaların sorumluluğunun kendisinde olmadığını basın açıklamalarıyla göstermesi çelişkilere beraberinde getirirken başta sendikasına bağlı birçok üye ile farklı çevrelerden tepkiler almasına neden oldu.

Simitleri Elde Kaldı

Son olarak Hastanede çıkan yemeklerin kötü olmasını gerekçe göstererek sendikasına bağlı sağlık çalışanları ile bu durumu bugün yemek yemeyerek protesto eden İçoğlu hastane önünde yaptıkları basın açıklamasına katılımın ise düşük olması dikkatlerden kaçmadı.  

Çalışanlar Yemeklerden Memnun

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanlarına yönelik her altı ayda bir düzenli bir şekilde yapılan ankette Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesinde 650 çalışandan 19 nun yemeklerden memnun olmadığı ortaya çıktı.