7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde MHP Erzincan Milletvekili Adayı Ümit Özker, MHP İl Başkanı Bekir Aksun ile beraberinde ki heyet seçim gezilerine başladı. Şehir merkezinde ki parklarda güneşin tadını çıkaran vatandaşları ziyaret eden Özker vatandaşların büyük beğenisini topladı.  Ziyaret esnasında sosyal paylaşım sitelerinde siyasetin kardeşliğe zarar vermemesi konusunda ki paylaşımına açıklık getiren MHP İl Başkanı Bekir Aksun 50 gün sonra seçimlerin biteceğini ve çay bahçelerinde, camilerde tüm ortamlarda herkesin yüz yüze bakacağını belirterek seçim sürecinin kimse kimseyi kırmadan geçirmesi gerektiğini belirtti.

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten MHP Erzincan Milletvekili Adayı Ümit Özker ; “7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler halkımızın içindeyiz, onlarla kucaklaşıyoruz, onların sorunlarını dinliyoruz, onlara kendimizi anlatıyoruz ve onlardan aldığımız teveccüh ile yoğun ilgi bizleri mutlu ediyor ve çalışmalarımıza daha şevkle daha hızlı bir şekilde devam ediyoruz. MHP olarak seçimlerden galip geleceğimizden şüphemiz yoktur. Biz halkımızı temsil edeceğiz, halkımızın Ankara’da ki gözü ve kulağı olacağız”dedi

AK Parti ve CHP’nin  2-0’lık sorusuna ise Özker; “MHP’nin burada ki tabanı bellidir, MHP Erzincan’da 3 dönem belediyeyi kazanmış ve yönetmiştir. Erzincan halkı Milliyetçi Muhafazakar bir seçmendir, onların sağduyusuna inanıyoruz, bizim oyumuz yeterlidir ve bu seçimlerin en iddialı partisi biziz”dedi.

Ardından açıklama yapan  MHP İl Başkanı Bekir Aksun ise; “7 Haziran Genel Seçimlerine MHP olarak tüm alp yapı çalışmalarımızı tamamlayarak sahaya indik. Milletvekili Adaylarımızla sahayı karış karış gezip herkese ulaşacağız. Erzincan halkını mecliste en iyi şekilde temsil edilmesi noktasında  Ümit Özker ve Mutlu Özdemir’in çok sağlıklı tercihler olacak. Yapmış olduğumuz çalışmaları titizlikle ve itinayla sürdürüyoruz. Bugün Türkiye geneli ve Erzincan’ımızda MHP’ye olan ilgiyi dengeli bir şekilde yürütmenin Türkiye genelinde ki siyaseti kardeş duygularla, pekiştirmenin yollarını geliştiriyoruz. Seçim atmosferinin 50 gün kaldı bitmesine 50 gün sonra nasıl birbirimize davranacağımızı, birbirimizle yüz yüze geleceğimizi, aynı ortamları paylaşacağımızı düşünerek, saygı sevgi çerçevesinde davranmamız gerektiğini birbirimize hakaret vari herhangi bir davranışta bulunmadan kardeşçe bu seçim sürecini sürdürmemiz en önemli önceliğimiz”dedi.