Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl başkanlığında milletvekili aday adaylığı müracaatları sebebiyle hareketli günler yaşanıyor. 

Erzincan'lı iş adamı ve siyasetçi Ahmet Korkmaz, AK Parti İl Başkanlığına coşkulu bir kalabalık ile milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu. Korkmaz burada yaptığı açıklamada, “Kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden sevgi ve kardeşlik içerisinde gönüller fethetmeye geliyorum” dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi, milletvekili aday adayları siyasi partilere müracaatlarını yapıyor. Erzincan'da özellikle Deprem sonrası büyük hizmetleri ile Erzincan halkı tarafından çok iyi tanınan ve sevilen Ahmet Korkmaz AK Parti İl Başkanlığına milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu.

Diğer aday adaylarına başarılar dileyen Ahmet Korkmaz’ın aday adaylığı müracaat başvurusunu alan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, genel seçimler öncesi AK Parti olarak heyecanlı anlar yaşadıklarını ifade ederek, bütün aday adaylarının başta Erzincan ve AK Partiye hayırlı olması temennisinde bulundu. Bulut ayrıca; hangi aday adayının Erzincan için hayırlısı ise onların ilk iki sırayı paylaşacağını kaydetti.

AK  Parti aday adayı Ahmet Korkmaz konuşmasına ‘’Fetih Suresi  ile başlayarak  kimseyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden sevgi ve kardeşlik içerisinde gönüller fethetmeye geliyorum. Ben Erzincanlıyım. Allah’ıma şükürler olsun ki; Erzincan benim memleketim Erzincan'a hizmet etmek bana gurur verir. AK Parti Erzincan Milletvekilliği aday adaylığı için karşınızdayım  İnşallah hayırlı olur diye düşünüyorum. Ülkemize ve Erzincan'ımıza hayırlı olsun. Devletimi tanıyorum, teşkilatçılığım var, inşallah kısmet olurda milletvekili adayı olursam meclisi düşünüyorum. Milletvekili seçilirsem iki tane temel hedefim var. Hakkın emrinde olacağım, halkın hizmetinde olacağım " dedi.