Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Erzincan Milletvekili aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren Ahmet Korkmaz ilçe ziyaretleri yapıyor.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi, milletvekili aday adaylığı açıklamasını yapan Ahmet Korkmaz, Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istiyor.

İlçe teşkilatları ziyaretlerinde, partililere kendisini tanıtan ve Erzincan için yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi veren Ahmet Korkmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Erzincan’ı temsil edebilmesi ve Erzincan’ın sorunlarını Meclise taşıyarak çözüm yollarının üretilebilmesi için teşkilatların desteğine ihtiyacı olduğunu kaydetti. İlçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde olumlu tepkiler aldığını ifade eden Ahmet Korkmaz, “Ben Erzincanlıyım. Allah’ıma şükürler olsun ki; Erzincan benim memleketim Erzincan'a hizmet etmek bana gurur verir” dedi.

 

Ahmet Korkmaz ilçe ziyaretleri kapsamında şuana kadar Kemah, Üzümlü, Kemaliye ve İliç ilçelerini ziyaret ederek buralarda İlçe teşkilatlarında partililerle bir araya geldi. Korkmaz ayrıca ziyaret ettiği ilçelerde esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.