AK Parti Erzincan milletvekili Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın,  temayül oylamasından sonra Erzincan'da İlçe İlçe gezerek teşkilatlarına temayülde kendisine verilen destekten dolayı teşekkür ziyaretlerinde, "Aday adayı tanıtım toplantısı ve temayül yoklamasında bizi yalnız bırakmayan teşkilatlarımızın her bir mensubuna kalbi teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Arıca AK Parti Erzincan milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın, yapılan Temayül Oylamasında sandık başına giderek oy kullanan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ettiğini belirterek, ilçe ziyaretlerini tamamladıktan sonra STK'lara teşekkür ziyaretlerinde bulunacağını belirtti.

 AK Parti Erzincan milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın,  ''Marifet iltifata tabidir ''düşüncesiyle kendisine sahip çıkan teşkilatları, sonuç ne olursa olsun her zaman yanında olacağını bizzat Ak Partiye gönül verenlere iletmek için ziyaret etmeye başladı. Partililerle bir araya gelen AK Parti Erzincan milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın, Erzincan'ın sosyal kültürel ve ekonomik yapısını çeşitliliğini göz önüne aldığımızda siyasetin insana hizmet merkezli olduğuna inanıyorum Asıl mutlu olduğum şey teşkilatlarımızın ve halkımızın bizlere gönüllerini açması. İnanın bu her şeyden daha önemli.  Bizler insanların en hayırlısının, insana hizmet eden, faydalı olan olduğunu öğrendik. Bunu kendimize rehber edinerek bu yola çıktık. Allah'ın izniyle bu toprağın güzel insanlarına hizmet etmek istiyorum. Ben buradayım ve bundan sonrada burada olacağım inşallah. Allah hayırlısı ne ise onu nasip eylesin'' diye sözlerini sürdürdü.

 AK Parti Erzincan milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın "Erzincan'da birlik, beraberlik ve destek için temâyül de bizlere oy verdi. İşte bu manzarayı çok iyi tahlil etmek gerekiyor. Çünkü yöneticisinden en alt kademede görev alan mensuplarına varıncaya kadar AK Partili olan herkeste bir kere gönülden hizmet anlayışı var, gönülden birliktelik var. Bizi birbirimize bağlayan da, işte bu birliktelik ve hizmet sevdasıdır. Bu tablonun oluşturulmasında emeği geçen herkese ve bizi yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyor, her birine kalbi muhabbetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 STK´lara Teşekkür etti

  AK Parti Erzincan milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın, AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan Temayül Oylamasında sandık başına giderek oy kullanan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür etti.

  AK Parti Erzincan milletvekili aday adayı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın,  , "Aday Adaylığı sürecinde genel merkez mülakatı ve temayül yoklamalarının olumlu geçtiğini, yapılan STK temayül oylamasında da kendisine gösterilen teveccühten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek AK Parti İl Binasında   gerçekleştirilen STK Temayül Yoklamasında desteklerini esirgemeyen Sivil Toplumun Değerli Yöneticilerine, Yönetim Kurullarına ve tüm dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım" dedi.