7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflar ile projelerini paylaşan Korkmaz yoğun ilgi gördüğü Erzincan esnafından kendisine iletilen sorunlarıda tek tek not aldı. Var olan sorunları yerinde çözüm üretmek için esnaflarla  bir süre sohbet eden Korkmaz” Erzincan’ın zor gününde ben vardım kaderinde de, yeniden inşasında da ben vardım ve daima hizmetinizde oldum . Biriken sorunların çözümü için de ben yine varım” dedi.

  Gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde berber esnaflarına da uğrayan Korkmaz berberlerin çok sıklıkla yaşadığı sorunlardan biri olan Pazar mesailerine çözüm üreteceğini belirterek karşılaştığı yoğun ilgiden ötürü esnaf hemşehrilerine teşekkür etti.

  Ziyaretlerinde fotoğrafçı ve giyim esnaflarını da gezen Korkmaz esnafın dilek ve sorunlarını  yerinde inceleyerek Erzincan esnafının Erzincan’ın gelişim sürecinde bir kilit nokta olduğunu belirterek Erzincan esnafını farklı yatırım alternatifleri yapmaya teşvik edip fikir alışverişinde bulundu.