Seçim çalışmalarını Refahiye ilçesinde sürdüren AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, ilçede Kaymakamlık, resmi kurumlar ve esnafı ziyaret ederek istikrar için Refahiyelilerden AK Partiye destek istediler.
Yapılan ziyarete AK Parti Erzincan Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut,Kadın Kolları Başkanı Samime Özker, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ile AK Parti İl, İlçe ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerinin katıldı.

İlk önce İlçeye yeni atanan Kaymakam Sedat Ateş makamında ziyaret edilerek hayırlı olsun dileğinde bulundular. Kaymakam Sedat Ateş yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Seçimlerin, ülkemiz ve Erzincan için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti heyeti İlçe Başkanı Tacettin Çiftçioğlu ve ilçe yönetim kurulu ileri ile bir süre sohbet ettiler. Refahiye ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Sebahattin Karakelle, yapılan ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

BİZİM DAVAMIZ MİLLETİMİZE HİZMET DAVASIDIR

Karakelle, açıklamasında güçlü bir şekilde Ankara’ya gitmek için büyük bir gayretle çalışacaklarını belirterek “ Biz gücümüzü sizden alıyoruz. Siz olmazsanız biz olmayız. Erzincan’ın gücünü göstermek istiyoruz” dedi.

AK Parti 13 yıllık iktidar döneminde Türkiye’ye, Erzincan’a ve Refahiye’ye çok önemli hizmetler yaptığını söyleyen Karakelle, “ Bizim davamız milletimize hizmet davasıdır. Her seçimde de milletimiz bize teveccüh etti. Sizlerin de desteği ile inşallah Erzincan’da 2’de 2 yapacağız, Allah yolumuzu açık etsin” dedi.


BAYRAM’A BABA OCAĞINDAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Erzincan 2. Sıra Milletvekili adayı Serkan Bayram ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, Bugün baba ocağı, doğduğum ilçem olan Refahiye’deyiz yani hökümetteyiz. Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla hasbihal de bulunduk. İlçem deki heyecan ve coşku bizleri çıkmış olduğumuz bu yolda daha da inançlı kılıyor. Başından beri 2 de 2 yapacağımıza inancım tam oldu, yapmış olduğumuz ziyaretler bu inancımı pekiştiriyor. Sadece ilçemde değil gezdiğimiz her yerde bu coşku ve heyecanı görebiliyorum. Diğer ilçelerimizi de gezerek oradaki hemşerilerimle de buluşacağız, Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muzaffer eylesin, yar ve yardımcımız olsun.” Diye konuştu.