Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Erzincan Milletvekili Adayları Dr. Talha Erol Durmaz ve Av. Serkan Bayram, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Milletvekili adayları Erzincan’ın her noktasına ulaşarak, gerek esnafıyla, gerekse sokaktaki vatandaşlar ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinleyip, çalışmalarını anlatıyorlar.

         Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren, Erzincan merkez ve ilçelerine ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayları Dr. Talha Erol Durmaz ve Av. Serkan Bayram, 7 Haziran’da Erzincan’da AK iktidarın zaferini kutlayacaklarını ifade ettiler.

AK Parti Milletvekili Adayları Durmaz ve Bayram, beraberlerinde ki AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ve partililer ile birlikte şehrin değişik bölgelerinde seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Her gittikleri yerde esnafın ve vatandaşın büyük ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Adayları Durmaz ve Bayram, Erzincan’ı geliştirmek ve kalkındırmak için herkesin AK Parti şemsiyesi altında toplanması gerektiğini kaydettiler. Durmaz ve Bayram açıklamalarında; “Erzincan bizim için, AK Parti ve hükümetimiz için çok önemli. Erzincan’ın geleceğini iyi noktalara taşımak için 7 Haziran’da bir kez daha milletimizin yetkisini almamız gerekiyor. Erzincanlı hemşehrilerimiz, inanıyoruz ki, kararlarını yine Erzincan’ın ve Türkiye’nin istikrarından yana verecekler.” şeklinde açıklamada bulundular.