AK Parti Erzincan İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Dr. Talha Erol Durmaz, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve partililer katıldı.


En Hayırlı En Güzel Neticeyi Alacağız

Gerçekleşen basın toplantısında mitingi ve seçim sürecini değerlendiren AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut yaptığı açıklamasında; ”26 Nisan Pazar günü Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlunu Erzincan’da hep birlikte karşıladık. Coşkulu ve kalabalık bir mitingle Erzincan’ımızda Sayın Genel Başkanımız hitap etmiştir. Biz Erzincan AK Parti İl Teşkilatı olarak hemşerilerimizin basın mensuplarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten Pazar günkü mitingimiz muhteşemdi. Hem kalabalık açısından hem de coşku açısından muhteşem bir miting oldu. Henüz siyaset aslında daha ısınmamıştı. Bu mitingle biz siyaseti ısındırmış olduk. İnşallah bu mitingde almış olduğumuz enerjiyle halkımızın bize verdiği destekle biz adaylarımızda beraber sahaya düştük çalışıyoruz. Şimdi Serkan beyle bir bölgede Talha beyle de bir bölgede çalışıyoruz. Allah nasip ederse iki koldan Erzincan’ımızı tarayacağız. 7 Haziran seçimlerinde de inşallah en hayırlı en güzel neticeyi alacağız.

Özellikle Erzincan’a Sayın Genel Başkanımız geldiğinde iki tane temel problem önemli noktada vardı. Erzincan’da ki Tarım Sulama problemi birde hastanemizin acil olanların içerisinde temelinin atılması bu iki konuyu biz kendilerine arz ettik. Sadece bu iki konu değil aşağı yukarı 14 sayfalık Erzincan’a yapılması gerekenleri kendilerine ifade ettik. Ama kendileri de bu iki konuyu mitingde ifade ettiler. İnşallah bununla ilgili nasıl bir yol izleyeceklerini de önümüzde ki süreçte ifade edecekler” diyerek inşallah genelde ve yerelde yapılan projelere ilaveler katacaklarını belirtti.