Erzincan Kemaliye ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanlığına yeni seçilen Erdem Atamaca 29  Kasım 2014 tarihinde yapılan  kongre sonrası  değerlendirmelerde bulundu.  Kemaliye AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Erdem Atmaca, toplumun bütün kesimleri ile el ele gönül gönüle vererek, Kemaliye’ye Türkiye’nin 2023 hedeflerine taşıyacaklarını belirterek," Siyasetten Muradımız milletimize hizmet edip hakkın rızasını, halkın duasını alabilmektir"

Kemaliye İlçe Başkanı olarak yüklendiği sorumluluğun farkında olduğunu vurgulayan  Başkan Atmaca, Kemaliyeli'lerin  beklentilerine cevap vermek için gayret göstereceklerin  belirterek, " Öncelikle bu davayı namusu gibi sahiplenip Ülkemizi, Tüm Mahsun ve Mazlum Milletleri ecdanın mirası olarak bilen ve emaneti sahiplenmiş olan Kurucu Genel Başkanımız ve Uzun Adam, Halkın Adamı Cumhurun Reisine Sayın Recep Tayyip Erdoğan  Beyefendiye, Yeni Bir Türkiye' yi imar edecek Bilge Başbakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu  Beyefendiye, Denizi Toprağı Havayı ve Karayı Halka hizmet için ilmek ilmek işleyen Erzincan'ın Değerli Büyüğü Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Eskimeyen Bakanı Sayın Binali Yıldırım'a, Erzincan'da hizmetlerinde kendisine yoldaş olmuş Sayın Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle  Beyefendiye, Kurulduğundan bu güne kadarki süreçte İl ve İlçelerde Görev yapmış Tüm Dava Adamlarına sonsuz şükranlarımı bildirmek istiyorum. Yine Kemaliye'de benden önce bu bayrağı ve bu davayı daha yukarılara taşıyan İlçe Başkanıma ve bu davada görev yapmış tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Bu aziz emaneti daha yukarılara çıkarmak için eskisi ve yenisiyle tüm ekibimizle birlikte hep birlikte gereken gayreti, azimi ve özeni göstereceğimize sizlerin huzurunda söz veriyoruz,

                Siyasetten Muradımız milletimize hizmet edip hakkın rızasını, halkın duasını alabilmektir. Yeni bir Türkiye hedefine yürüyen partimize bizde Yeni Bir Erzincan ve Yeni Bir Kemaliye diyerek yüklerine omuz koyacak ve hedeflerimize ulaşmak için bizler de genel başkanımıza, milletvekillerimize, il başkanımıza belediye başkanımıza ve tüm teşkilatımıza destek vereceğiz.

                Bu yeni Türkiye hedefi için haziran 2015 seçimlerinde, 330 un üzerinde milletvekili kadrosunu meclise taşımak zorunda olduğumuzu bilmekteyiz. daha güçlü, daha sağlam duran bir Türkiye için bugün, daha çok çalışmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz."dedi

                Kemaliye  AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Erdem Atmaca, 2023 yılında, Kemaliye'nin ekonomik gelişimi hız kazanmış, işsizlik ve göç engellemiş, nüfusun arttığı yepyeni yüzü ile bölgenin yıldızı konumunda olması için gayret gösterdiklerini belirterek, "Kemaliye  insanı her şeyin en iyisine layık, onlara layık oldukları şekilde hizmet edeceğiz" dedi.