1 Kasım tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan Teşkilatı, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut, Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ile parti il yönetimini makamında kabul eden Vali Kahraman, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini belirterek; “Görevimiz seçim sürecinin huzur ve sükûnet içinde geçmesini ve vatandaşlarımızın huzur içinde oylarını kullanmasını sağlamaktır. Seçimlerin, ülkemiz ve Erzincan için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Erzincan, İl Başkanı Orhan Bulut ise gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada “ Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’a sıcak şekilde karşıladığından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Erzincan milletvekili adayı Sebahattin Karakelle ise konuşmasında ‘‘ 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerin İlimize ve Ülkemize için hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.