AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Hüsnü Işık ve yönetim kurulu üyeleri resmi ziyaretler kapsamında Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım’ı makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Hüsnü Işık, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yusuf Akerik olmak üzere yeni yönetim üyeleri katıldı.
            Ziyarette konuşan AK Parti Üzümlü İlçe Başkanı Hüsnü Işık, amaçlarının birlik, beraberlik içerisinde Üzümlü’ye hizmet etmek olduğunu belirterek “Yapılan genel kurulumuzda tekrar göreve geldik. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de Üzümlü için, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. İktidarın temsilcileri olarak Üzümlü’nün yararına olacak her konuda destek olmaya hazırız. AK Parti hükümetinin ülkemizde yaptığı sayısız hizmetleri hiç kimse inkâr edemez. Yapılamaz denilen, hayal olarak görülen projeler bir bir gerçekleşti. AK Parti’ye gönül verenlerin desteği ve çabaları ile gerçekleşti. Bundan sonrada ilçemiz için, milletimiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

            Belediye Başkanı Av Sami Sertadım ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Yeni ilçe kongremizde görev alan ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri çalışma arkadaşlarımı belediyemize ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yeni görev dönemleri içerisinde ilçemiz adına yapılacak her türlü çalışmada yanlarında destekçileri olacağız. Çalışmalarında başarılı, neticelerinin bereketli olmasını diliyorum.”dedi.

            Ziyaret bir süre devam eden sohbet ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.