Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti İl Başkanı Salih Eğinlioğlu, Merkez İlçe Başkanı Cemalettin Başsoy ile Partili yöneticiler ziyaretlerde bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Heyet ilk olarak Türk Telekom İl Müdürü Timur Sevim’in Bölge Müdürü olarak atanmasının ardından göreve gelen Muhammet Demir’i ziyaret etti. Demir Türk Telekom’un özel sektör kimliği ile başarılı projelere imza attığını vurgulayarak, görevde bulundukları süre içerisinde ülkemiz genelindeki projelerin başarısını ilimize yansıtmak için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Çakır ve beraberindekiler bu ziyaretlerinin ardından Tüksat Kablo TV İl Müdürü Tolga Yasin Uğurlu’yu ziyaret ettiler. Başkan Çakır ve beraberindekiler, Uğurlu’ya yeni görevinde başarılar dilediler. Kablo TV hizmetinin önemli ve ayrıcalıklı bir hizmet olduğu ifade eden Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, yürütülen bu hizmetin Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katkı ve destekleri ile ilimize sunulduğunu vurguladı. 

Kablo TV İl Müdürü Tolga Yasin Uğurlu ise ziyaretçilerin temennilerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Erzincan’da bu yıl ilk kez sundukları hizmetin, Erzincan için önemli bir çalışma olduğunu belirten Uğurlu, kablo TV ve beraberinde sunulacak hizmetlerin önümüzdeki yıllarda çeşitleneceğini ve kıymetinin çok daha iyi anlaşılacağını ifade etti.

Uğurlu şunları söyledi; “Şu an için kablo TV ve internet hizmeti ile aboneler arası ücretsiz görüşebilme hizmetini birlikte sunuyoruz. Halen şehir merkezinde dört ve Demirkent’te bir mahallede abonelerimiz var. Abone sayımız 350’yi aştı. 2012 yılı çalışma programımız çok yoğun geçecek ve 2012 yılı sonunda kentin yarıdan fazlasına bu hizmet ulaştırılmış olacak” diye konuştu.