Düzenlenen yemeğe Vali Selman Yenigün eşi Gülsen Yenigün, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Yüksel Çakır eşi Yasemin Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şafak, Vali Yardımcıları, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Mehmet Artar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, İlçe kaymakamları katıldı. Son yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile ilimize gelen Kaymakamlar ile Vali Yardımcısı Mehmet Kurt için hoş geldiniz diyen Erzincan Valisi Selman Yenigün, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanlığında görevlendirilen Ayhan Akpay için ise yeni görevinde başarılı olması dileklerinde bulundu.
Bir konuşma yapan Vali Yenigün; “Bildiğiniz gibi en son yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile 4 ilçemize kaymakam ve bir de Vali Yardımcısı arkadaşımız ilimize geldi. Bu anlamda ilimize gelen arkadaşların yanında Vali yardımcımız Ayhan Akpay’ı Ankara’ya uğurlayacağız. Bakanlığımızda Bilgi İşlem Dairesinde bundan sonraki görevini orada sürdürecektir. Kaymakam arkadaşlarımızda Kemaliye, Kemah, İliç, Üzümlü kaymakamımız ve Vali Yardımcımız Mehmet Kurt en son kararname ile ilimizdeki görevlerine başlamışlardır. Bu anlamda ilimize gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor ve ilimize veda eden Vali Yardımcımız Ayhan Akpay’a da bundan sonra ki görev yerinde ve yaşantısında üstün başarılar diliyorum. Benim bu ilde bulunduğum 4 aylık süre zarfında gördüğüm kadarı ile Ayhan Akpay arkadaşımız ciddi ve disiplinli bir çalışma anlayışı sergilemiştir. Bir mülki idare amirinde olması gereken tüm özelliklere sahip olduğunu memnuniyetle müşahede ettiğimiz bir arkadaşımızdır. Bir yandan da bilişim alanında da özel çalışmalar yapmış, projeler üretmiş olan bir arkadaşımızdır. Buradan ayrılması bizim için büyük bir eksiklik olmakla beraber Bakanlığımızın en önemli dairesinde görev alacak olması bizi mutlu etmektedir. Kendisinin geleceği ve Bakanlıkta yapacağı çalışmalar itibari ile oraya da çok değerli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu anlamda ben ilimize gelen Kaymakamlara ve Vali Yardımcısı arkadaşıma hoş geldiniz derken Ayhan beye de bundan sonraki gerek Bakanlığımızda gerekse farklı alanlarda yapacağı çalışmalarda üstün başarılarının devamını diliyorum“ dedi.
Yapılan konuşmanın ardından İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında görevlendirilen Ayhan Akpay’a Erzincan Valisi Selman Yenigün tarafından plaket verdi.