Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Aydın Alptekin, parti binasında yaptığı açkılamada; “Her şey Erzincan için ve Erzincanlının mutluluğu için” dedi.

AK Parti il binasına sevenleri tarafından alkışlar ile karşılanan Aydın Alptekin, milletvekili aday adaylığı başvurusunu Ankara genel merkeze yaparken, başvuru belgelerini AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ferhat Bulut’a teslim etti.

Alptekin, aday adaylık açıklamasına başlamadan önce, “Malatya’da şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde öncesi AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için müracaatını gerçekleştirdiğini belirten Aydın Alptekin,  “Aziz şehrimiz Erzincan’ımız için yola çıktım. Sizlerin desteği ilgisi ve Allah’ın izni ile hedefimize doğru yürüyeceğim. AK kadrolarda yer alarak, hükümetimizin koyduğu 2023 hedeflerine ulaşmak için üzerime düşen görevi yapmaya bu kutlu yolculukta Erzincan’ı temsil etmeye hazırım varım. Her şey Erzincan için, her şey Erzincanlının mutluluğu için. Kardeşlerimin mutluluğu güçlü yarın için. Yüce Mevla’m çıktığımız yolda bizleri muvaffak eylesin…” şeklinde açıklamada bulundu.