Erzincan Tercan ilçesi Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisinden yeniden seçilen Mehmet Yılmaz, mazbatasını aldı.

Başkan Yılmaz, MHP'li Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Abdulkadir Boz'dan mazbatalarını aldılar. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Abdulkadir Boz, mazbataları verirken hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra Başkan Yılmaz, Meclis üyeleri ile birlikte Belediye binasına geldi. Burada Belediye personeli ve kalabalık vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Yılmaz makam odasına geçti. Burada tebrikleri kabul ettikten sonra Başkan Yılmaz, şunları söyledi.

"Tercan'ın sorunlarını ve çözümünü çok iyi biliyorum. Çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diliyorum. 5 yıllık başkanlık yaptığımız dönemde söz verdiğimiz hizmetlerin tamamına yakınını Tercan'ımıza kazandırdık. İnşallah bir 5 yıl daha diğer projelerimizle hizmet kervanımız kaldığı yerden devam edecek. Tercan'ımızı daha güzel bir ilçe yapacak projelerimizi hizmete geçireceğiz"

Daha sonra Başkan Yılmaz ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte tebrikleri kabul etti.