16 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen programa şehir merkezindeki bütün mahalle muhtarları katıldı. Mahallelerinin önemli problemlerini dile getiren muhtarlar, merkezi idarenin ve belediyenin şehirde gerçekleştirdiği yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler. Özellikle belediyenin kent merkezinde yürütülen asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını çok olumlu bulduklarını ifade eden muhtarlar, mahalle sakinlerinin de tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.

Programda bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy belediyenin 18 aydır gece gündüz aralıksız çalıştığını ifade ederek, kış ayları gelmeden önce kentin üst yapı problemlerini sona erdirme noktasında önemli mesafeler katettiklerini söyledi. Başsoy sözlerine şöyle devam etti:

“Yaklaşık 18 aydır şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Hali hazırda şehrimizde %70 oranında üst yapı çalışmalarını tamamladık. Ancak bazı mahallelerimizde alt yapı çalışmaları nedeniyle gecikmeler oldu. İnşallah önümüzdeki yıl kalan mahallelerimizin de alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlayacağız ve Erzincan ülkemizin en güzel şehirlerinden biri olacak.” dedi

Erzincan Ak Parti Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle ise “Belediye başkanımızın kent genelinde yürüttüğü çalışmalar ile şehrimiz marka şehir olma yolunda ilerliyor. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl alt yapısı ve üst yapısı tamamlanan şehrimiz Türkiye de problemsiz tek il olacak ” Dedi.