Binali Yıldırım İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve Meclis üyeleriyle bir süre sohbet etti.

  4 gündür Erzincan’ın ilçelerinde vatandaşlar ile buluşan Binali Yıldırım, Erzincan ziyareti kapsamında son olarak İl Genel Meclisi Başkanlığını ziyaret etti. Beraberinde Vali Süleyman Kahraman, AK Parti Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Milletvekili Adayları Dr. Talha Erol Durmaz ve Av. Serkan Bayram ve partililer ile birlikte İl Genel Meclisi binasına gelen Binali Yıldırım, burada İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ile görüştü.

  İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Uygun, muhalefeti ve iktidarı ile birlikte birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak, belirlenen yıllık programlar dahilinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

  Ziyaretinde İl Genel Meclisi üyeleriyle de bir araya gelen Binali Yıldırım, İl Genel Meclisinin Erzincan’ın köy, belde ve ilçelerinde büyük çalışmalara imza attıklarını vurguladı. İl Genel Meclisinde güzel bir birliktelik yaşandığına da dikkat çeken Binali Yıldırım, “Erzincan’da çok güzel bir çalışma ortamı var. Muhalefeti ve iktidar partisi temsilcileri güzel bir birliktelik oluşturarak vatandaşa hizmet ediyor. Erzincan’ın köy, belde ve ilçelerinin kalkınmasına destek veriyorlar. Bu çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.