Başsoy, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, belediye ve il genel meclisi üyeleriyle Erzincan Adliyesi'ne geldi.İl Seçim Kurulu Başkanı Ali Arslan Kelam'dan mazbatasını alan Başsoy, hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ardından Erzincan Belediyesi'ne geçen Başsoy görevi Yüksel Çakır'dan devraldı.Devir teslim töreninde konuşan Yüksel Çakır, "Meclis üyesi arkadaşlarımızla üstlendiğimiz ve bin 825 gündür şerefle, onurla, izzetle taşıdığımız görevimizi, her anını hizmete dönüştürmüş, aldığımız hizmet bayrağını daha da yükseklere çıkarmış bir vaziyette, yine 30 Mart 2014 seçimlerinde Erzincan halkının istikrarın sürmesi, hizmetin daha da ileri gitmesi için büyük bir teveccüh ve destekle göreve getirmiş olduğu sayın Cemalettin Başsoy'a devrediyoruz" diye konuştu.
Cemalettin Başsoy da devraldıkları nöbette 25 Mahallenin 25'inin de kıymetli olduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Hepsine eşit mesafede hizmet götürmenin heyecanını yaşayacağız. Alevisi ile Sunnisi ile, Kürtüyle, Lazıyla, her kesimiyle, hepsi bizim kardeşimizdir. Belediyemizin kapısı dün olduğu gibi bugün de toplumumuza, halkımıza açık olacaktır. Gelen hemşehrilerimiz buradan geri dönmeyecektir. Burada hizmet alma açısından hiç kimseye ayrım gözetmeksizin, belediye hizmetlerinden, bütün halkımızı en eşit şekilde yararlandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Türkiye'de kazanan tekrar milli irade olmuştur."Dedi.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us