Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan Parti binasında yaptığı basın açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzincan’da yaptığı miting ve 7 Haziran tarihinde yapılacak olan Genel Seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Arslan yaptığı açıklamasında “ Önseçimimizden sonra alanlara çıkarak partimizin seçim çalışmalarını yürütmekteyiz, partili yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, il Genel meclis üyelerimiz adaylarımız ile birlikte Erzincan’ın 528 köyünü aşağı yukarı yüzde seksen beşin gezdik, beldelerimizi, belediyelerimizi akabinde de adaylarımızla birlikte Ankara’da yapılan aday tanıtımından sonra da çalışmalarımıza devam ettik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzincan mitingine katılan vatandaşlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Gerçekten çok görkemli bir miting oldu, genel başkanımıza verdikleri destekten dolayı Erzincan halkına herkese tek tek teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmekteyiz şehir merkezinde, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde adaylarımızla birlikte Erzincan’ı karış karış geziyoruz ve sıkmadığımız el kalmayacaktır. CHP bildiğiniz gibi sayın genel başkanımızın açıkladığı program ile artık Türkiye’de genel başkanımızın programı kabul görmüştür ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor. Herkesi korkular aldı, Cumhuriyet halk Partisi’nin artık önüne geçilmez, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu ülkeyi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile biz canlandıracağız, bildiğiniz gibi hükümet 13 yıl içerisinde Cumhuriyetin bütün kazanımlarını yok etti, yok pahasına sattı, peşkeş çekti. Bildiğiniz gibi sayın genel başkanımız üç ay içerisinde yapacaklarını açıkladı genel başkanımız notere giderek namus ve şeref sözü verdi, bu üç ay içinde yapacağı söz verdiği icraatları inanıyorum ki asgari ücret, taşeron işçiler, yoksul ailelere yardım ve diğer konulardaki bütün verdikleri vaatleri üç ay içerisinde gerçekleştireceğine ben inanıyorum, toplumda inanmıştır.
8 Haziranda Sayın Genel Başkanımızın Başbakanlığında Türkiye rahat bir nefes alacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle diğer partilerdeki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum, kardeşçe dostça bir seçim olmasını diliyorum” dedi.