Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Adayları Dr. Erdoğan Özyalçın ve Yalçın Tanrıverdi seçim çalışmaları kapsamında Erzincan Merkeze bağlı Çağlayan Beldesini ziyaret ederek belde halkı ile görüştüler

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mesut Sağır, İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Başkanları, Erzincan Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Oktay Kılınç, Kemah İl Genel Meclis Üyesi Ali Oktay ve partililerin katıldığı seçim çalışmalarında belde halkı ile görüşen partililer, Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim beyannamesi hakkında bilgiler vererek iktidar olduklarında yapacaklarını anlattılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Erdoğan Özyalçın, Çağlayan Beldesinde seçim çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Özyalçın yaptığı açıklamasında; Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 18 Mayısta Erzincan’da coşkulu bir miting yaptı, mitingimize katılan bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimin ülkemizin aydınlık geleceğine, birliğine, beraberliğine, kardeşliğine, demokrasimize katkı sağlamasını diliyorum. 7 Haziran seçiminin ülkemizin geleceği için ne kadar önemli olduğunu, çiftçilerimiz için öğrencilerimiz için gençlerimiz için esnaflarımız için ne kadar önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi’ni, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, tüm örgütümüzle birlikte bütün beldelerimizi gezerek esnaflarımızın, köylümüzün, çiftçimizin sorunlarını dinliyoruz ve onların sıkıntılarını yerinde tespit ediyoruz. Seçim çalışmaları kapsamında Çağlayan Beldemizi ziyaret ettik, Erzincanlı hemşerilerime buradan tekrar sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum, Çağlayan Beldemizi geziyoruz, beldemizdeki esnaflarımızın, çiftçilerimizin, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Gerçekten köylümüz, çiftçimiz, esnafımız zor durumda biz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çiftçilerimizin mazotunu 4,5 TL den 1,5 TL ye indireceğiz, bunlar zaten parti programımızda da mevcut bunun yanında çiftçilerimize sosyal güvenlik primi konusunda yardımcı olunacak, aile sigortamız toplum tarafından olumlu tepkiler almaktadır. Hiç bir geliri olmayan ailelerimize ayda 720 TL vereceğiz bu ailenin eğer bir çocuğu askere gitmiş ise ona ek olarak 240 TL vereceğiz. Gittiğimiz her yerde Cumhuriyet Halk Partisi konuşuluyor, Cumhuriyet Halk Partisi’nin programı konuşuluyor bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara geldiğini göstermektedir. Biz halkımızdan, esnafımızdan, köylümüzden, çiftçilerimizden desteklerini bekliyoruz. Erzincan’lı hemşerilerimizin bütün sıkıntılarını, problemlerini dinliyoruz. 8 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında bunları gidereceğiz, bizi yalnız bırakmayan, bize destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.