AK Parti Erzincan İl Başkanlığı tarafından hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayları tanıtım toplantısı adayların kendi tanıtım konuşmalarını gerçekleştirdiler.

        Aday Adaylık tanıtım toplantısında konuşan Dr. Talha Erol Durmaz, bu seçimde aday olmasının iki temel unsuru olduğunu belirterek "Yeni Türkiye'ye Yeni Erzincan yakışır" sloganı ile göreve başlayacağız” dedi.

      AK Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayı Dr. Talha Erol Durmaz yaptığı açıklamasında; 2015 Milletvekili seçimlerinde Ak parti Erzincan Milletvekili Aday Adayı olarak huzurlarınızdayım. Öncelikle kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 1973 te Erzincan Merkez Başpınar Köyünde doğdum. Erzincan imam hatip Ortaokul ve lisesi, KTÜ Tıp Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldum. 3 yıl Başhekimlik 11 yıl başhekim yardımcılığı görevinde bulundum. 5 Yıl Trabzon Belediye gençlik meclis başkanlığı yaptım. 2 yıl Trabzon Sağlık Sen il başkanlığı yaptım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İntermediate düzeyde İngilizce ve temel düzeyde Arapça bilmekteyim. Bugün öyle inanıyorum ki 2015 seçimi,Türkiye Cumhuriyeti'nin Varoluş mücadelesi yeni Türkiye'nin ve Yeni Erzincan'ın inşa kararının verileceği bir seçim olacaktır.

Bu seçimde aday adayı olmamızın iki temel nedeni var:

   1. si Ak Parti iktidarının ve Yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında Bu kutlu mücadelenin bir parçası olmak,

   2. si Bilge Başbakanımız Sayın Prof Dr Ahmet Davutoğlu'nun yenilenme ve arınma ile Yeni Türkiye İdeali Projesinde görev almak. Yeni Anayasa, Çözüm süreci, Başkanlık Sistemi gibi temel konularda çözüm ortağı olmaktır.

Yaradanın inayeti ve sizlerin teveccühü ile milletvekili olursak:

         "Yeni Türkiye'ye Yeni Erzincan yakışır" sloganı ile göreve başlayacağız. Teşrifata boğulmuş yönetim anlayışına son vereceğiz. Kendini Teşkilatına karşılattıran değil teşkilatının isteklerini karşılayan ve takip eden bir yönetim anlayışına sahip olacağız. İşe alım, terfi Tayin gibi meseleleri ilgili kurumlara ve teşkilat yönetimimize bırakarak Erzincan için nasıl iş sahası açabiliriz; tarım ve hayvancılığımızı nasıl geliştirebiliriz sanayi üretimini nasıl artırabiliriz, Kurumlarımızı nasıl geliştirebiliriz, Üniversitemizi nasıl geliştirebileceğimizi Organize Sanayi bölgemizi nasıl Genişletebileceğimizi dert edineceğiz. Ak Parti Teşkilatlarının yapısına müdahale etmeyerek partimizin teşkilini bizzat Teşkilat yönetimimize bırakacağız. Yerel seçimlerde Birçok ilçe belediyemizi kaybetmemize sebep olan halkın iradesine ters ve tezat yaklaşımları dayatmak yerine Teşkilatımızın öngörü ve sağduyusuna değer veren bir siyaset anlayışı benimseyeceğiz. Milletimizin Ak bünyesine nüfuz etmiş Hatta Ak kadrolara dahi  girmiş olan Paralel çeteler; işbirlikçi Vatan hainleri Yolsuzluk ve hırsızlıkla özdeşleşen her ne unsur varsa: Sayın Cumhurbaşkanımızın deyimiyle "Neden Korkuyorsunuz !" ifadesi uyarınca korkmadan çekinmeden ve yılmadan mücadele edeceğiz.

         En önemlisi seçildikten sonra belirli menfaat gruplarının etrafımızı çevreleyerek dikiz aynalarımızı kapatmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Biz Erzincan'ı Erzincan'dan yönetme azmi ve kararlılığındayız. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Erzincan ismini bıktırana kadar hatırlatacağız. Erzincan için ne hayırlı hizmet varsa devamı için destekçisi olacak ne olumsuzluk varsa dimdik karşısında duracağız. Ve bir gün bu memleket için, Can Erzincan için faydasız kaldığımızı hissedersek Daha faydalı olacak kardeşlerimize bu kutsal bayrağı teslim edeceğiz. Sözlerime son verirken benimle birlikte bu ak mücadeleye katılan milletvekili aday adayı kardeşlerime başarılar diliyor Siz değerli hemşerilerime saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.