Adalet ve Kalkınma Partisinden (Ak Parti) Erzincan Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Enis Başakın, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Partiden Milletvekili aday adayı olan Enis Başakın, Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek, adaylığı ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaret ettiği İlçe teşkilatlarında Partililerle bir araya gelen Enis Başakın, neden Milletvekili aday adayı olduğunu, Erzincan ile ilgili projelerini İlçe teşkilatları ile paylaşarak, partililerden gelen soruları yanıtladı.

Enis Başakın İlçe ziyaretleri kapsamında, Ak Parti Çayırlı İlçe Başkanı Fatih Yıldız ve Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır ile görüştü. Refahiye İlçesine giden Enis Başakın İlçe başkanı Tacettin Çiftçioğlu ve ilçe halkı ile bir araya geldi. İliç İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Mustafa Gürbüz ile görüşen Başakın, destek istedi. Ak Parti Kemaliye İlçe Başkanı Erdem Atmaca ve Belediye Başkanı Mustafa Haznedar ile sohbet eden Erzincan Milletvekili aday adayı Enis Başakın, Kemaliye esnafının sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Otlukbeli Belediye Başkanı Vahdet Ercan ve Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Otlukbeli Belediye Başkanı Vahdet Ercan ve Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Coşar ile bir araya gelen Başakın, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Son olarak Tercan İlçesini ziyaret eden Enis Başakın, Ak Parti İlçe Başkanı Levent Seven ve partililerle bir raya geldi. İlçe ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Enis Başakın, kendisini misafir eden tüm ilçe sakinlerine, teşkilat başkanlarına ve partililere teşekkür etti.