Düzenlenen toplantıya, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, Kadın Kolları Başkanı Samime Özker, Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Belde ve İlçe başkanları katıldı.

Düzenlenen programda Erzincan AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, 18 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Genel Kongresine bütün Erzincanlıları davet etti. Kongrenin bir şölen havasında geçeceğini belirten Çakır; “AK Partiye gönül vermiş bütün hemşerilerimizi taraflı tarafsız herkesi 13 Şubat Spor Salonu’nda ki kongremize aileleri ile birlikte davet ediyoruz” dedi.

Başkan Çakır düzenlen toplantıda yaptığı konuşmasında; “Bilindiği üzere Erzincan’da AK Parti teşkilatı olarak ilçelerimizde ve beldelerimizde kongrelerimizi tamamladık. Allah nasip ederse 18 Ocak Pazar Günü saat 11.00’de Erzincan 13 Şubat kapalı spor salonunda 5. Olağan kongremizi milletimizle Erzincanlılarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Tabi kongreler siyasi partilerin kendilerini yenileme çalışmalarıdır. Erzincan’da toplam merkez ilçe dahil olmak üzere 8 ilçe iki tane beldemizle birlikte herhangi bir aksaklık yaşamadan kongrelerimizi tamamladık. İnşallah bu Pazar günü de il kongremizi yapacağız. İl kongremize bu toprakların yetiştirmiş olduğu devlet adamı Sayın Binali Yıldırım, İç İşleri Bakanımız Sayın Efkan Ala, TBMM Grup Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Belma Satır, İl Koordinatörümüz Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Beşinci Bölge Koordinatörümüz Antalya Milletvekili Sayın Hüseyin Samani ve çevre illerden katılacak olan il Başkanları ile şölen havasında inşallah kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu kongrede başta bütün teşkilat mensuplarımızı, AK Partiye gönül vermiş bütün hemşerilerimizi taraflı tarafsız herkesi 13 Şubat Spor Salonu’nda ki kongremize aileleri ile birlikte davet ediyoruz. Biz bu kongreden sonra inşallah seçime en hazır parti olarak seçim çalışmalarına başlamış olacağız” dedi.