AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram 1 Kasım Milletvekili Seçimleri münasebetiyle oylarını Mehmetçik İlköğretim Okulu’nda kullandı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Orhan Bulut ve Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ise AK Parti Adayları’nı oy kullanırken yalnız bırakmadı.

 

Oy kullanımından sonra sandık başındaki görevlileri ve oy kullanan vatandaşları ziyaret eden AK Parti Adayları Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram 1 Kasım Milletvekili Seçimlerinin Erzincan ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş açıklamasında; “26. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ülkemize, milletimize hayırlar vesile getirmesini temenni ediyorum. Güzel bir kampanya yürütüldü ve sonunun da memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ardından konuşan Orhan Bulut ise; “Özellikle 1 Kasım Seçimleri çok önemli. Vatandaşımız, Erzincan’ımız ve Türkiye’deki bütün seçmenlerimiz en doğru kararı verecektir. Siyasi partilerde bu sonuçlara göre gereğini yapacaktır” dedi.

Daha sonra Cemalettin Başsoy; “Burada demokrasimizin güzelliklerinden birini daha yaşıyoruz. 26. Dönem Milletvekilliği Seçimlerini gerçekleştiriyoruz. Ülkemize, milletimize ve tüm Âleme hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kazanan Türkiye olsun, kazanan milletimiz olsun ve birlik beraberliğimize vesile olsun. Sandıktan çıkacak olan sonuca da herkes saygılı olacaktır. Tekrardan hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ardından konuşan Serkan Bayram ise açıklamasında; “26 Dönem Milletvekilliği için geldik ve oyumuzu kullandık. İstanbul’da okuduğum okulun adına Mehmetçik şu anda Erzincan’da oy kullandığım okulun ismi de Mehmetçik, o yüzden güzel bir anısı var. Bu seçimin ülkemize, milletimize ve Erzincan’ımıza hayırlar getirmesini ve seçimlerimizin barış ve kardeşliğe vesile olmasını diyorum. Her şey Erzincan için diyorum, her şey Türkiye için diyorum” dedi.

Son olarak konuşan Sebahattin Karakelle ise: Ülkemizin geleceğini inşa edecek, ülkemizin geleceğini belirleyecek, ülkemizin birliğini ve beraberliğini istikrar ve huzurunu sağlayacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ülkemiz genelinde oylar kullanılıyor. Bizde oylarımızı kullandık. Bu seçim sonuçlarının Erzincan’ımız için, ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını şahsım ve tüm teşkilatlarımız adına Rabbimden niyaz ediyorum. Milelimizin kararının başımızın üstünde yeri var, Erzincanlı hemşerilerimizin de kararlarının başımızın üstünde yeri var” dedi.