AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Güler Facebook hesabından yaptığı açıklamada "1,5 Yıldır Şeref'le Sürdürmüş olduğum Erzincan Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığından Yaşımın Dolması ve Yeniden Teşkilatlanma süreci nedeni ile Taşımış olduğum Bayrağı Yeni Göreve Gelecek olan Arkadaşlarımıza devretmek üzere Görevimden Ayrılmış Bulunmaktayım..
Görev Yaptığım Süre içerisinde Erzincan'dan 2 Ak Parti Milletvekili Çıkardığımız Son Seçim ve 15 Temmuz darbe Girişimine Karşı Direnişimiz Asla Unutamayacağım Mihenk Taşlarıydı...
Tüm Bu süreçte Beraber Görev Yaptığımız Erzincan İl,ilçe,belde,Mahalle yönetimleri , Gençlik kollarının Tüm Mensupları ve Tüm İllerdeki Dava Arkadaşlarıma , Erzincan'da yer alan STK yöneticilerine , Tüm Kamu kurumlarındaki İdarecilere bizlere verdikleri Desteklerinden Dolayı Teşekkür ediyorum.
Sadece Ünvanımın Değiştiği Bu Kutlu davaya Bundan Önce Nasıl özveri ile hizmet ettiysem Bundan sonrada Göreve Gelecek İl Başkanı ve Yönetimi ile birlikte Kol Kola Aynı Ruhla devam edeceğimi bilmelerini isterim.
Genç Yaşımızda Bu Görevlere Bizleri Layık Gören ve Desteğini Esirgemeyen Büyüklerime ve Tüm dava Arkadaşlarıma Teşekkürü bir borç bilirim.
Bu Zamana Kadar Kimsenin Adamı olmadık.Kimseye Bel Bağlamadık , Kimseyi arkasından vurmadık,İnsanlar arasında ayrımcılık yapmadık Ve Hiç kimsenin Hakkını Yemedik. 
ŞEREF İLE BAŞLADIĞIM GÖREVİMİ
ŞEREFİM İLE BİTİRİP BAYRAĞI DEVREDİYORUM..
Saygılarımı Sunuyorum..
Allah'a Emanet olun.."dedi